Celebrity News

Da ti srce stane: Pogledajte snimak koji pokazuje kako se Gudelj ponaša prema Anastasiji posle tragedije koju su doživeli

Izgled Nemanje Gudelja šokirao javnost

Da ti srce stane: Pogledajte snimak koji pokazuje kako se Gudelj ponaša prema Anastasiji posle tragedije koju su doživeli

Izgled Nemanje Gudelja pretrpeo je drastičnu promenu, a njegov novi imidž, koji fanovi komentarišu na različite načine, njegovu izabranicu Anastasiju oduševljava.

Naime, Nemanja Gudelj, kome je duga kosa zaštitni znak, počeo je da gubi kosu, pa se odlučio da preduzme mere predostrožnosti, te se podvrgne estetskoj korekciji kako bi presadio kosu.

Instagram

 

Pročitajte: Nemanja Gudelj oglasio se iz bolnice - Priprema se za operaciju koja će mu promeniti život, mučio se predugo

Tim povodom posetio je poznatog turskog estetskog hirurga, a kroz ceo proces, koji uključuje i brijanje glave, proveo je svoje pratioce.

Instagram

 

Neki su ovu odluku Nemanje Gudelja oduševljeno ispratili, dok je bilo i onih koji su smatrali da je kosa Gudeljev zaštitni znak, te da mu njegov prepoznatljivi repić mnogo bolje stoji.

Izgled Nemanje Gudelja ipak se najviše dopao njegovoj izabranici Anastasiji, koja je sa oduševljenjem delila fotografije svog emotivnog partnera, sa Ibice, te pokazala kako mu pristaje nova frizura. Čini se da je ova promena u imidžu poznatog fudbalera, doprinela da se njegova voljena još više zaljubi u njega.

Instagram

 

Gudelj i Anastasija trenutno se nalaze na Ibici, a sinoć su bili na koncertu latino pop zvezde Malume. Anastasija i Nemanja delili su snimke i fotografije prepune ljubavi i nežnosti, što nam pokazuje da ovaj par putovanjima, sitnim zadovoljstvima i privrženošću jedno drugom polako prevazilaze veliku tragediju koja im se nedavno dogodila, kada su izgubili bebu u petom mesecu trudnoće.

Anastasija na ovu temu uopšte nije govorila u javnosti, niti je davala intervjue, ali njeni prijatelji kažu da joj je sve mnogo lakše će uz podršku porodice i posebno Nemanje, koji se u ovoj situaciji poneo kao pravi muškarac i nijednog trenutka nije ostavio svoju dragu samu. 

 

 

Komentari (0)

Loading