Celebrity News

Mesec dana od gubitka bebe Anastasija Ražnatović se vratila Instagram, pa se obratila Gudelju: Da li ovo znači kraj? (FOTO)

Prvo oglašavanje Anastasije Ražnatović nakon gubitka bebe sve je rasplakalo

Mesec dana od gubitka bebe Anastasija Ražnatović se vratila Instagram, pa se obratila Gudelju: Da li ovo znači kraj? (FOTO)

Svi su bili iznenađeni kada je Anastasija Ražnatović ugasila svoj Instagram nalog na kom je bila aktivna i preko kog je zarađivala proteklih godina. Rane su malo zacelile i čini se da je prošlo dovoljno vremena, te da je Cecina ćerka spremna da se vrati među svoje fanove. Danas se desilo prvo oglašavanje Anastasije Ražnatović nakon gubitka bebe, tragedije koji je celu porodicu zavio u crno. 

Pročitajte:Fotografija kao dokaz! Olivera Gudelj konačno smekšala, prigrlila Anastasiju i zaboravila sukobe (FOTO)

Mlada pevačica je pre par dana otputovala kod svog izabranika, fudbalera Nemanje Gudelja, a razlog je poseban.

Instagram

 

 

Nemanja je, naime, posle osvojenog trofeja Lige Evrope u dresu FK Sevilja dobio različite poslovne ponude, ipak, odlučio je da nastavi da igra za Sevilju.

Pročitajte:Nemanja Gudelj ne dozvoljava glasine o raskidu sa Anastasijom: Ovo je težak trenutak za oboje (FOTO)

Momenat potpisivanja novog ugovora sa svojim starim klubom bio je vrlo emotivan što je podstaklo prvo oglašavanje Anastasije Ražnatović nakon gubitka bebe.

Instagram

 

 

Pevačica je vratila Instagram pa putem te društvene mreže dragom poručila.

-Čestitam, ljubavi moja! Danas se desio jedan od mnogih lepih trenutaka našeg zajedničkog života. I za još mnoge koje dolaze. Ako neko ovo zaslužuje, to si ti. Volim te, bubo - napisala je pop zvezda i sve svoje pratioce rasplakala.

Pročitajte: Svako na svoju stranu! Posle šest meseci u Španiji i gubitka bebe Anastasija se vraća kod Cece FOTO

Svi se nadaju da je ovo konačno kraj mukama lepe Tase.

Instagram

 

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading