Celebrity News

Devojčice, donela si RADOST u naš dom: Dragana Mićalović objavila PREDIVNE VESTI! Svi joj čestitaju, pogledajte koliko je srećna! (FOTO)

Objava Dragane Mićalović raznežila je mnoge

Devojčice, donela si RADOST u naš dom: Dragana Mićalović objavila PREDIVNE VESTI! Svi joj čestitaju, pogledajte koliko je srećna! (FOTO)

Jedna od naših najlepših i svakako najuspešnijih mladih glumica svakim svojim potezom izaziva ogromnu pažnju u javnosti, a budući da je i te kako aktivna na društvenim mrežama i da na istima broji pravu armiju fanova, ni jedna objava Dragane Mićalović ne može proći nezapaženo.

Pročitajte: TRUDNA Dragana Mićalović ponosno pokazala STOMAČIĆ! Drugo stanje joj divno stoji, pogledajte prvu fotografiju

Izlišno je i govoriti koliko lajkova i mahom pozitivnih komentara njene fotografije prikupljaju, a najnovija objava Dragane MIćalović jedna je od onih gde je glumica pokazala svoju nežniju stranu.

Nebojša Babić

 

Naime, iako se o njenom emotivnom životu ne zna mnogo toga, i to je jedna od stavki koja ona brižljivo čuva za sebe, Gaga je ipak danas odlučila da putem Instagrama iskaže svoje osećanja i uspela svim svojim pratiocima da natera suze na oči.

Pročitajte: Moje srce je KONAČNO ISPUNJENO - Dragana Mićalović upoznala Zdravka Čolića, pogledajte zajedničku fotku

- Donela si mnogo radosti i sreće u naš dom. Popunila delić ogromne praznine koja je u našim srcima! Neću zaboraviti osećaj straha kada smo mislili da ćemo te izgubiti - napisala je glumica dirljive reči, pa nastavila:  

- Hvala dragom Bogu, spasena si! Lola, hvala ti što si baš naš pas - uz emotikone srca napisala je glumica u opisu snimka na kojem deli kadar sa svojim preslatkim psom Lolom ne skrivajući radost koja joj je ispunila srce.

 

 

Emotivna objava Dragane MIćalović pokazuje koliko je ona vezana za svog ljubimca, te da njenoj sreći nema kraja što je težak period uspela da pregura, a njeni pratioci nisu mogli da se suzdrže, a da joj ne upute predivne reči koje takođe izazivaju osmeh na Gaginom licu.

Komentari (0)

Loading