Celebrity News

TRUDNA Dragana Mićalović ponosno pokazala STOMAČIĆ! Drugo stanje joj divno stoji, pogledajte prvu fotografiju

Trudna Dragana Mićalović izgleda zaista prelepo

TRUDNA Dragana Mićalović ponosno pokazala STOMAČIĆ! Drugo stanje joj divno stoji, pogledajte prvu fotografiju

Trudna Dragana Mićalović napravila pometnju na društvenim mrežama.

Prelepe glumice, sestre Sloboda i Dragana Mićalović gotovo svakodnevno tema su domaćih portala kako zbog neospornog talenta tako i zbog lepote i prirodnog izgleda koji neguju, a i te kako i zbog ljubavnog života. Opšte je poznato da Sloboda godinama uživa u skladnom braku sa kolegom Vojinom, sa kojim ima dve ćerke, dok sa druge strane njena mlađa sestra svoj emotivni status ne želi da eksponira javno.

Pročitajte: Moje srce je KONAČNO ISPUNJENO - Dragana Mićalović upoznala Zdravka Čolića, pogledajte zajedničku fotku

Boško Karanović

 

Budući da se više niko i ne seća kada se lepa glumica u javnosti pojavila sa izabranikom, logičan zaključak jeste da ona uživa u samoći, pa je upravo to jedan od razloga što je Gagina fotografija sa trudničkim stomakom izazvala pravu pometnju na društvenim mrežama.

Pročitajte: Čizme Dragane MIćalović su toliko savršene da ćete ih odmah poželeti, ali da li biste smeli da obučete OVAKO kratku suknju? (FOTO)

Instagram

 

Dragana Mićalović, naime, napravila je selfi u ogledalu gde je u prvi plan dospeo njen trudnički stomačić, a kako je u više navrata isticala da joj je karijera još uvek na prvom mestu, te da sa udajom i majčinstvom ne želi da žuri, ovaj njen potez sve je iznenadio.

Pročitajte: Godinama je NJEGOVA, ali je to krila od javnosti! Dragana Mićalović sve priznala - MNOGO GA VOLIM (FOTO)

Instagram

 

Brojni pratioci, oduševljeni prizorom krenuli su da nižu čestitke i lepe reči, međutim oni koji su se malo bolje zagledali u fotku na kojoj trudna Dragana Mićalović ponosno pozira, shvatili su da je reč zapravo o jednoj staroj fotografiji nastaloj za potrebe snimanja mega popularne serije "Igra sudbine".

Gaga, ili u seriji Una Hristić tada je glumila trudnicu, a kadrovi na kojima je u kostimu i koje je ovekovečila na svom "Instagramu" izazvali su prelepe emocije kod njenih fanova složnih u mišljenju da joj blagosloveno stanje lepo pristaje, te joj poželeli da se i u privatnom životu što pre ostvari u ovoj, za jednu ženu, najlepšoj ulozi.

Komentari (0)

Loading