Celebrity News

OSTAVILA GA JE! Dragana Mićalović se izlanula i otkrila šta se dešava u domu Slobode i Vojina, pogledajte fotografiju

Razvod Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića često je tema medija

OSTAVILA GA JE! Dragana Mićalović se izlanula i otkrila šta se dešava u domu Slobode i Vojina, pogledajte fotografiju

Ata Images

Često se u medijima spominje razvod Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, a sve zbog pojedinih aktivnosti glumačkog para koje novinare navode na ovakve i slične zaključke.

Glumica je, za razliku od supruga i kolege, daleko slobodnija u ophođenju sa pratiocima na Instagramu. Ona tu deli svoja razmišljanja, reklamira salone u kojima se neguje, sa fanovima deli sve na čemu radi, a u poslednje vreme sve više im dozvoljava da zavire u njen dom i porodicu, gde se možda čak i najbolje može steći uvid u njen odnos sa Vojinom, ali i to kao se ona odnosi prema majčinstvu.

Pročitajte: Posle svega, moj muž Vojin je ODABRAO Katarinu Radivojević da s njom nastavi život: Sloboda Mićalović rasplakala sve KONAČNIM PRIZNANJEM

Ćerke Mila i Vera zahvaljujući jednoj fotografiji na Slobodinom profilu postale su glavne zvezde digitalnih i štampanih medija, dok se o njihovom prvom dolasku na neki javni događaj još uvek priča. Bliznakinje su tada došle da podrže oca, koji je od strane rukovodstva Narodnog pozorišta primao nagradu, a do izražaja osim lepote došlo je lepo vaspitanje.

Boško Karanović

 

 

Dramska umetnica od tada svaku priliku koristi da pokaže koliko je srećna zbog školskih i vanškolskih zalaganja svojih naslednica. Najveća im je podrška, vetar u leđa, dok u njihovom odgoju dosta pomaže tetka Dragana.

Pročitajte: Modni okršaj sestara Mićalović: Sloboda jednostavna, Dragana provokativna, ko se bolje obukao? ANKETA

ATA Images

 

 

Istina, mlada glumica ima puno obaveza, ali uvek pronađe malo vremena kako bi se posvetila sestričinama. Dobrim delom ona učestvuje u njihovom vaspitanju, a zašto i ne bi kada je i sama devojka za primer.

Završila je čak dva fakulteta, potpuno je posveća glumi i vrlo profesionalna, a nije tajna da je i ona poput sestre vrlo aktivna na društvenim mrežama.

Često na Instagramu objavljuje inserte iz serija na kojima radi, često u fokus stavlja brendove sa kojima sarađuje, ipak najviše je duhovitih postova po kojima je prepoznatljiva.

Baš je nedavno objavila snimak mlade koja poput Pepeljuge u ponoć beži od svog voljenog niz stepenice i odvozi se kolima, a ispod je dodala:

Pročitajte: Udobnost ispred estetike: Sloboda Mićalović crvenim tepihom prošetala ovako, mišljenja su podeljena (foto)

- Ja i moji prijatelji u budućnosti. 

Instagram

 

Atraktivna glumica mnoge je nasmejala ovom objavom, a to što je u dnu tagovala svoje dve sestre i napisala da će i one tako 100% pomalo je zbunila javnost.

Prvo što su mnogi pomislili je da da je na pomolu razvod Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića. Na svu sreću ovo je bila samo još jedna šala mlade umetnice.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading