Celebrity News

U maju je napunila 89 godina: Bojana Maljević objavila vesti o Radi Đuričin i rasplakala ceo Instagram (FOTO)

Saopštenje Bojane Maljević o Radi Đuričin izazvalo reči podrške

U maju je napunila 89 godina: Bojana Maljević objavila vesti o Radi Đuričin i rasplakala ceo Instagram (FOTO)

Ata Images

Ovo je saopštenje Bojane Maljević o zdravstvenom stanju Rade Đuričin.

Istaknuta dramska umetnica Rada Đuričin koja je nedavno napunila 89. godina, krajem prošle godine zabrinula je čitavu javnost kada se doznalo da ima ozbiljnih zdravstvenih problema. Ipak, na svu sreću, njeno stanje se značajno popravilo, posebno poslednjih meseci.

 

Sandra Perović

 

 

Kada je prošlog juna smeštena na odeljenje intenzivne nege Specijalne bolnice za cerebrovaskularne bolesti “Sveti Sava” sa simptomom akutnog moždanog udara, doktori su bili oprezni u prognozama kako će teći oporavak s obzirom na to da kod takvih pacijenata, posebno ukoliko se nalaze u zrelom životnom dobu, postoji mogućnost komplikacija.

 

Pročitajte: Hitno hospitalizovana! Lekari daju sve od sebe da stabilizuju stanje Rade Đuričin

 

Rada je iznenadila sve i povratila psihofizičke funkcije mnogo brže nego što su najveći optimisti očekivali, a u razgovoru za magazin "Glorija" ona je pre nekoliko meseci otkrila kako se oseća: 

- Bolje se osećam, samo nemam dovoljno snage, ali se nadam da ću i nju povratiti. Maštam da se ponovo nađem u pozorištu. Kad bih opet stala na pozornicu, znam da bi mi bilo još bolje - istakla je glumica koja je u poslednje vreme aktivnija i kada je društveni život u pitanju, te se na nekoliko gradskih događaja pojavila i oduševila čitavu javnost.

 

Ata Images

 

Ovo je posebno obradovalo Radine mlađe kolege koji je posebno uvažavaju, cene i vole, a tome svedoči i saopštenje Bojane Maljević koje je ona objavila putem "Instagrama" i uverila nas da je Rada sasvim dobro:

 

 

 

- Rada je sjajno. Još uvek ima najlepši osmeh na svetu. Par sličica, za našeg druga Radana - napisala je Bojana uz neizostavna srca u opisu zajedničkih fotografija.

Poruke podrške cenjenoj umetnici nisu prestajale da pristižu još dok je dane provodila u bolnici, međutim sada su teški dani za nju samo prošlost i svima je, reklo bi se, laknulo kada su videli njen prepoznatljiv široki osmeh.

 

Komentari (0)

Loading