Celebrity News

Navalio kao blesav: Oženjeni Andrija Milošević uhvaćen kako se ljubi u kafani sa zgodnom plavušom, pogledajte fotke

Brak Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić skopljen je pre više od godinu dana

Navalio kao blesav: Oženjeni Andrija Milošević uhvaćen kako se ljubi u kafani sa zgodnom plavušom, pogledajte fotke

Mirko Tabašević

Pre nešto više od godinu dana održan je crkveni obred kojim su Andrija Milošević i Aleksandra Tomić razmenili bračne zavete i jedno drugome se obećali na večnu ljubav.

Novopečeni supružnici nedugo potom postali su roditelji dečaka Relje, koji im ulepšava svaki dan, a u planu već neko vreme oni imaju i sklapanje braka pred matičarem, kao i svadbeno veselje. Brak Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić, po merilima glumačkog para otpočeo je još kada su pazarili zajednički stan i opremili ga, sve drugo je samo šlag na torti koji njihov odnos čini dražesnim.

Pročitajte: OSUŠIO SE Andrija Milošević: Sinoć pokazao novi izgled, smršao 20 KILOGRAMA! Pogledajte kako sada izgleda, teško ćete ga prepoznati (FOTO)

Otkako su postali roditelji mališana glumac i glumica potpuno su korigovali svoje prioritete, ipak nisu se odrekli sebe,svoje ljubavi i pojedinih navika. Na prvom mestu nisu odustali od putovanja na daleke, egzotične destinacije.

Sever Zolak

 

Južnu Ameriku posetili su sa sinom kada je imao svega par meseci, a proveli su se predivno jer je mališan bio beskrajno dobar za bebu tog uzrasta.

Nije plakao u avionu, naprotiv sve vreme se smejao i šarmirao stjuardese, a posebno lepo se ponašao u smeštaju i na plaži gde je bauljao po pesku i razveseljavao roditelje.

Pročitajte: Prelepa porodična fotografija: Andrija Milošević i Sandra odveli sinčića u Meksiko, pogledajte kako sijaju od sreće (FOTO)

To što Relja nije zahtevan u mnogo čemu olakšava roditeljstvo Andrije i Aleksandre i u Beogradu. U mogućnosti su da nastave sa svojim profesionalnim obavezama, a ne zapostavljaju ni svoje prijatelje.

Svakoga vikenda izlaze, uživaju, a jedna fotografija svedoči tome koliko je u ovoj fazi brak Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić poseban.

Instagram

 

Aleksandra je, naime, snimak i sliku na kojoj je Andrija grli i ljubi podelila sa pratiocama, a svi su komentarisali da je to prvi put da su oni u javnosti razmenjivali nežnosti te da su zaista predivan par.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading