Celebrity News

Uvek sam govorio da će me OSTAVITI ZBOG MLAĐEG: Milomir Marić otkrio šta mu se dešava u kući, kako zadržati tako lepu ženu

Milomir Marić i Vesna Radusinović važe za jedan od najskladnijih parova

Uvek sam govorio da će me OSTAVITI ZBOG MLAĐEG: Milomir Marić otkrio šta mu se dešava u kući, kako zadržati tako lepu ženu

Luka Šarac

Četvrt veka Milomir Marić i Vesna Radusinović uživaju u svojoj velikoj ljubavi na koju su godine uticale isključivo pozitivno i doprinele da njihov odnos postane samo čvršći i stabilniji.

Objave koje spisateljica deli na društvenim mrežama govore tome u prilog, a njen voljeni poput pravog džentlmena i dan danas iskazuje joj neizmernu ljubav i zahvalnost što je baš njega izabrala za životnog saputnika.

 

Luka Šarac

 

Iako on na istima nije preterano aktivan, ipak u intervjuima ne štedi reči o svojoj nežnijoj polovini, a budući da važi za čoveka koji bez zadrške o svemu govori, nije se libio da progovori i o detaljima iz odnosa sa kojima su do sada bili upoznati samo Milomir Marić i Vesna Radusinović.

 

Pročitajte: Zar posle toliko godina? Prizor iz doma Vesne Radusinović i Milomira Marića svima slomio srce, ona potvrdila: Evo šta mi je uradio (FOTO)

- Bolje bi bilo da je Vesna malo gluplja. Ja sam ceo život pokušao da zainteresujem lepšu, a gluplju. Međutim, nisam bio te sreće. Obično sam naletao na lepu i pametnu, to je pakao od života - kaže Marić i na pitanje da li mu supruga pravi "pakao od života" odgovara u svom stilu:

 

- Moj život je tužna priča - sa osmehom kaže novinar.

 

Ata Images

 

- Poznata je ta priča kako smo se Vesna i ja upoznali. Čak ni ona nije znala šta se sve tu dešavalo. Živeli smo dve godine i u jednom času ona je na fotelji razgovarala sa majkom. I ja je pitam: "Vesna, jesi ti ona devojčica koju sam sreo na mostu na Morači davnih godina? Kad sam te ispratio pored pijace, a ti mi rekla da ti otac ima lovačku pušku i da će me ubiti".

- I ona mi je tada potvrdila da jeste ta devojčica. Sećanja su mi se u trenutku vratila, nisam mogao da povežem lik i delo. Svi ljudi misle da je ovo izmišljotina, ali ovo je jedna velika istina - govori Marić i dodaje:

 

Pročitajte: Dom Vesne Radusinović i Marića izgleda kao salonac iz sna, a detalj na zidu će rasplakati i one bez srca! Ovde živi slavni par (FOTO)

 

Vesna je potpuno različita od mene. I izuzetno je lepa žena. Svaki dan smo radili zajedno i naša životna avantura je bila uspešna. 25 godina živim sa njom, ali je život pun iznenađenja.

- Lepa je i izazovna žena, ima sve kvalitete. Ko zna, možda me ostavi zbog mlađeg - kroz osmeh odgovara na pitanje o krizi u braku i za kraj otkriva šta Vesna misli o njemu.

 

Luka Šarac

 

- Vesna misli da sam ja smor, jer me srpski narod potroši. Ustajem u dva sata, odlazim na televiziju, pričam preko sedam sati. Ja sam pod video nadzorom deset sati dnevno. Kada dođem kući ostanem bez tona, a Vesna pokuša da me upali. Međutim, ja ipak ne radim. Tek posle dva sata se popravim, pa mogu nešto da progovorim - zaključio je Milomir Marić za "Kurir".

 

Komentari (0)

Loading