Celebrity News

Nikad veći modni okršaj: Tamara Vučić i španska kraljica Leticija jedna pored druge, ko se bolje obukao? Pogledajte fotografije iz Zagreba

Tamara Vučić i kraljica Leticija oduševile modnim odabirima

Nikad veći modni okršaj: Tamara Vučić i španska kraljica Leticija jedna pored druge, ko se bolje obukao? Pogledajte fotografije iz Zagreba

Uoči Samita supružnika evropskih lidera na temu prevencije gojaznosti kod dece u Zagrebu, upriličen je prijem u Predsedničkom dvoru na Pantovčaku, povodom uspostavljanja Mreže za prevenciju dečije gojaznosti u regionu, a prijemu je prisustvovala i supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Rame uz rame stajale su Tamara Vučić i kraljica Leticija, a kako obe važe za dame sa istančanim modnim ukusom, i ovog puta su u prvi plan dospeli njihovi odabrani stajlinzi.

Nisu mogla proći nezapaženo modna izdanja za koje su se opredelile Tamara Vučić i kraljica Leticija, te je jedna od glavnih tema na društvenim mrežama koja se bolje obukla. 

Pročitajte: Da li mi to dobro vidimo? Prva dama prekršila pravilo koje poštuju sve žene predsednika, fotografija iz Pariza govori više od 1000 reči

Instagram

 

Prva dama Srbije koja inače preferira svedeni i elegantni stil i ovog puta ostala je dosledna sebi, te je ponela elegantno crno odelo, ali nimalo dosadno, već veoma upečatljivo.

Klasične pantalone sa nešto širim nogavicama odlično je Tamara iskombinovala uz sako klasičnog kroja, a ispod je nosila vanvremensku belu košilju idealno uklopivu uz mnoštvo kombinacija.

Pročitajte: Crveni karmin i čipka - Tamara Vučić nikada nije izgledala ovako, pogledajte fotografiju koja je u sekundi obišla sve društvene mreže

 

Sa druge strane, Španska kraljica odabrala je svetlije nijanse. Leticija je poput prave modne ikone zablistala u elegantnoj haljini u nebo plavoj boji koja je savršeno istakla njenu vitku liniju i duge noge, a modnu priču upotpunila je pismo tašnom u animal printu i salonkama u sličnom maniru.

Tamara Vučić i kraljica Leticija plenile su lepotom, svaka na svoj način, a koji se stajling vama više dopada napišite u komentaru.

Komentari (0)

Loading