Moda

Svi smo godinama čekali da je vidimo u HALJINI: Pogledajte fotografije Ane Brnabić sa prijema u Hrvatskoj

Autor: | 01/05/2023

Izgled Ane Brnabić glavna je tema

Svi smo godinama čekali da je vidimo u HALJINI: Pogledajte fotografije Ane Brnabić sa prijema u Hrvatskoj

Predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić posetila je Hrvatsku kako bi učestvovala na 4. Velikoj skupštini Srpskog narodnog veća održanoj u Koncertnoj dvorani "Vatroslava Lisinskog" u Zagrebu i tom prilikom susrela se i sa predsednikom Vlade Hrvatske Andrejem Plenkovićem. Cenjena političarka pored razgovora od državnog značaja koje je vodila privukla je veliku pažnju i svojom odevnom kombinacijom koju je za ovu priliku odabrala, pa je izgled Ane Brnabić mahom naišao na pohvalne komentare.

Pročitajte: Suknja joj tako lepo stoji! Ana Brnabić konačno u javnosti OVAKO obučena, svi aplaudiraju (FOTO)

Profimedia

 

U poslednje vreme naša premijerka često je tema modnih rubrika na portalima širom zemlje i regiona, i to sa razlogom. Njen jednistven i autentičan stil nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a ni ovog puta nije mogao proći nezapaženo modni odabir koji je, kao i mnogo puta do sada, ona savršeno uklopila u skladu sa događajem, ostajući dosledna sebi i onome u čemu se najbolje oseća.

Pročitajte: Ministarka Darija upoznala sinčića Ane Brnabić - Pogledajte fotke PRESLATKOG Igora i kako je oduševio Kisićku

Profimedia

 

Iako smo navikli da za ovakve prilike ona uglavnom bira elegantna, poslovna odela svaki Anin outfit sačinjen je od ponekog upečatljivog detalja, a ovog puta za oko nam je zapao sako u veoma efetnoj ljubićastoj boji ispod kojeg je ponela omiljenu belu košulju i prsluk u bež nijansi. 

Pročitajte: Partnerka Ane Brnabić voli moćne i uspešne žene! Ovo je dama koja je osvojila srce Milice Đurđić pre veze sa premijerkom (FOTO)

Profimedia

 

Gostoprimstvo komšija bilo je na visokom nivou, a došlo je i do veoma konstruktivnih razgovora, reklo bi se po premijerkinom osmehu na licu, a kada je u pitanju izgled Ane Brnabić, tačnije ovaj odabrani stajling, modni stručnjaci ga ocenjuju sa najvišim mogućim ocenama. Ona i dalje ostaje verna svom imidžu, tako da je još jednom razočarala sve one koji su očekivali da je vide u suknji ili haljini.

Komentari (0)

Loading