Celebrity News

LOŠE VESTI o Novaku Đokoviću stigle iz Londona! Navijači šalju podršku, porodica je uz njega (FOTO)

Loše vesti za Novaka Đokovića stigle i rastužile mnoge

LOŠE VESTI o Novaku Đokoviću stigle iz Londona! Navijači šalju podršku, porodica je uz njega (FOTO)

profimedia

Loše vesti za Novaka Đokovića saopštili su organizatori Vimbldona koji su korigovali raspored za ovaj petak, a to će i te kako uticati na našeg tenisera kojem je meč pomeren, te se ne zna tačno vreme kada će on izaći na teren.

Najbolji naš teniser i njegov rival Sten Vavrinka, susrešće se danas na Centralnom terenu, međutim meč će po svemu sudeći kasniti najmanje sat vremena i gotovo je izvesno da oni neće izaći na teren pre 19.00 časova, osim u slučaju nekih nepredviđenih okolnosti. 

Photo by Julian Finney Getty Images

 

 

Prvi meč danas igraju prvi teniser sveta Karlos Alkaras i francuski teniser Aleksandre Muler. Nakon njih igraće najbolja teniserka sveta Iga Švjontek i Hrvatica Petra Martić.

 

Prema prvobitnom planu, kada one završe svoj meč, na teren je trebalo da izađe Novak Đoković, međutim u rasporedu se sada pojavio još jedan meč.

 

Photo by Julian Finney/Getty Images

 

 

Naime, Endi MarejStefanos Cicipas sinoć nisu uspeli da završe meč pre 23.00, pa se po zakonu ovaj susret prekinuo i to pri rezultatu 6:7(3), 7:6(2), 6:4 za predstavnika Britanije.

Nema sumnje da su ovo i te kako loše vesti za Novaka Đokovića koje bi mogle da ga poremete ukoliko bi i njegov meč bio prekinut, posebno zbog pripreme istog. 

Pročitajte: INCIDENT na Novakovom meču! Lepotica srpskog porekla KOJU SVI ZNATE se pojavila i URADILA OVO, Jelenina ljubomora je opravdana (FOTO)

Tako bi prvi meč Đokovića i Vavrinke na Vimbldonu mogao da potraje praktično dva dana, budući da su oni teniseri koji su igrali neke od najdužih mečeva u istoriji tenisa. Doduše, ne na travi, već na betonu, a nema sumnje da će Novak pokušati da bude što efikasniji.

Podsetimo, Nole u međusobnim duelima sa Švajcarcem vodi 20:6, ali mu je Vavrinka "oduzeo" dva grend slem trofeja pobedivši ga u finalima Rolan Garosa 2015. godine i US Opena 2016, pa on ovaj meč vidi kao naplatu starih dugova:

 

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

 

 

- Uzeo mi je dva grend slema, pobedio me je u dva finala. Volim Stena on je sjajna osoba i inspiracija je šta radi u svojim godinama. Ima skoro 40 godina i nastavlja jako, nakon nekoliko operacija kolena, to ne može mnogo ljudi. Stvara još teniske istorije, ne smemo da zaboravimo da je tri puta osvojio grend slem, da ima olimpijsko zlato i Dejvis kup.

- To je za divljenje i impresivno, nakon fizičkih teškoća i dalje odbija da odustane. Jedan od najlepših jednoručnih bekhenda koje sam video, nadam se da ćemo igrati nismo se dugo susreli, biće to duel veterana - rekao je Đoković.

 

Komentari (0)

Loading