Celebrity News

INCIDENT na Novakovom meču! Lepotica srpskog porekla KOJU SVI ZNATE se pojavila i URADILA OVO, Jelenina ljubomora je opravdana (FOTO)

Problemi u braku Jelene i Novaka Đokovića sve učestaliji su, pišu mediji

INCIDENT na Novakovom meču! Lepotica srpskog porekla KOJU SVI ZNATE se pojavila i URADILA OVO, Jelenina ljubomora je opravdana (FOTO)

profimedia

Da li su problemi u braku Jelene i Novaka Đokovića realnost ili mašta zlonamernih verovatno nikada nećemo saznati, ali da supruga najboljeg svetskog tenisera i te kako ima razloga da se nervira jer joj je muž na meti lepotica iz svih krajeva sveta, u to nema sumnje.

Svi još uvek pamtimo Đokovićeve paparaco fotografije sa bolivudskom glumicom Dipikom Padukone koje su tada opravdane kao običan prijateljski izlazak.

profimedia

 

 

Jelena je svesna kako Novak utiče na žene, pa je shvatila da je bolje da situaciju drži na oku.

Pročitajte: POTRES u domu Đokovića: Objasni mi, KO TI JE OVA NA FOTOGRAFIJI! Pogledajte šta je Đoković radio u noćnom klubu bez Jelene (FOTO)

Češće nego inače, ona ga prati na turnirima, te je tako sa decom ona nedavno doputovala u Britaniju gde će srpski teniser, ako ga sreća posluži, još jednom ispisati istoriju.

Problemi u braku Jelene i Novaka Đokovića nastupili zbog glumice

U Englesku je doputovala i glumica Holi Valans, udata za tajkuna Nika Kendija, koja je Novakov prvi meč ispratila iz lože.

Sve vreme se smeškala, slala Srbinu podršku i bodrila ga.

 

profimedia

 

 

Nije tajna da je Holi po ocu Srpkinja. Ona je ćerka nekadašnjeg srpskog manekena i pijaniste Rajka Vukadinovića.

 

Pročitajte: Danas puni 37 godina, a evo kako se transformisala! Jelena Đoković više nije ista žena FOTO

 

Rođena je u Australiji, a pod umetničkim imenom "Valans" umesto devojačkog Vukadinović, snimila je mnoštvo serija i filmova od kojih se izdvajaju "Prison Break", "CSI Miami" i "CSI New York", kao i filmovi "Taken" i "Dead or Alive", a iza sebe ima i dva uspešna muzička albuma od kojih se možda najviše izdvojila pesma "Kiss Kiss", koja je obrada Tarkanovog najvećeg hita.

 

profimedia

 

 

No, pošto je na turniru bila sa suprugom, Jelena može biti mirna, bar kad je u pitanju Holi.

 

Komentari (0)

Loading