Celebrity News

DEČKO Tanje Bošković je OVAJ poznati muzičar! Sve je konačno izašlo na videlo, ovu fotografiju ćete zumirati

Ljubavni život Tanje Bošković intrigira javnost

DEČKO Tanje Bošković je OVAJ poznati muzičar! Sve je konačno izašlo na videlo, ovu fotografiju ćete zumirati

Kada je zakoračila na javnu scenu, svojom lepotom, harizmom i ogromnim talentom, očarala je celu Jugoslaviju. Važila je za jednu od najlepših žena i za njom su ludeli svi muškarci, te ne čudi što je ljubavni život Tanje Bošković oduvek bio interesantna tema u medijima. Ipak, ona kaže da nikad nije imala sreće u jubavi i da su je muškarci često ostavljali, u šta je teško poverovati.

- Nekad sam jako patila što su me frajeri ostavljali brzo, bez objašnjenja. Mislila sam da sam dosadna i najgora na svetu kad me niko ne voli. U stvari nisu me voleli onako kako sam očekivala: bezuslovno i do kraja života - otkrila je Tanja jednom prilikom priznavajući da samo za jednim pati: 

Pročitajte: Nije mi ostalo još mnogo vremena - Tanja Bošković tužnim saopštenjem svima SLOMILA SRCE, ćerka je uz nju

Mirko Tabašević

 

- Meni je žao što nisam uspela da bivam udata. Prosto mi nije Bog dao taj dar, dao mi je druge darove. Na tome sam beskrajno zahvalna. A ovo nisam umela - ispričala jednom prilikom Tanja koja je imala jednu veliku ljubav, ali se ona neslavno završila.

Naime, iz vezi sa rediteljem Dejanom Karaklajićem ima dvoje dece, ćerku Lanu i sina Dorđa. Ova veza nije krunisana brakom i nije uspela da opstane, a čovek kog je neizmerno volela, kako ona kaže, ostavio ju je rečima: "Ne vredi, ti si udata za pozorište".

Ljubavni život Tanje Bošković iako ne preterano buran, ipak je često tema u medijima, a sada je jedna fotografija stara decenijama pokrenula razne spekulacije na tu temu.

Pročitajte: Ćerka Tanje Bošković nestvarna je lepotica! Lana sinoć prvi put sa majkom u javnosti, čak je i boja kose ista (FOTO)

Naime, na "Twiteru" je osvanula stara uspomena na kojoj je zabeležen delić atmosfere sa jednog događaja kojem su prisustvovali Goran Bregović i Tanja, a pored njene božanske lepote o kojoj se naširoko priča, korisnici pomenute platforme takođe su primetili i da su umetnici veoma lep i skladan par, te se neminovno postavilo pitanje u kakvom su svojstvu i odnosu nekada bili.

Budući da je Brega oduvek važio za velikog zavodnika čije ime se vezivalo uz mnoge poznate dame, mnogi su se zapitali da li je i ovde postojala neka tajna romansa ili je njihov odnos zasnovan isključivo na prijateljstvu. 

Komentari (0)

Loading