Celebrity News

Žao mi je što moram da vas obavestim... Rada Manojlović objavila sliku iz bolnice i saopštila UŽASNE VESTI, fanovi se mole za nju

Rada Manojlović u bolnici - fotografija zabrinula mnoge

Žao mi je što moram da vas obavestim... Rada Manojlović objavila sliku iz bolnice i saopštila UŽASNE VESTI, fanovi se mole za nju

Rada Manojlović u bolnici završila je usled premora.

Muzička zvezda Rada Manojlović i te kako je posvećena poslu, te ne čudi što godinama unazad vazi za jednu od najtraženijih pevačica na našim prostorima. Njeni nastupi dosta unapred su zakazani i za svaki se traži karta više, a posebno u poslednje vreme ona radi punom parom što se negativno odrazilo na njeno zdravstveno stanje

Da se oseća umorno i iscrpljno podelila je sa pratiocima na društvenim mrežama, a fotograija na kojoj je Rada Manojlović u bolnici pored toga što je zabrinula njene fanove, pokrenula je i pravu polemiku.

 

 

Naime, razlog zbog kojeg je pevačica objavila sliku iz ambulante, na kojoj je bleda i izmorena, priključena na infuziju i masku za kiseonik jeste taj što se na Tik-Toku susrela sa mnoštvom negativnih kritika na račun fizičkog izgleda. 

Pročitajte: Mislila je da joj lekovi koje uzima na svoju ruku pomažu... Rada Manojlović saopštila TUŽNE VESTI, cela nacija plače sa njom (FOTO)

- Ovo sam htela da vam kažem, snimak iz auta, za koji me čašćavate uvredama na račun fizičkog izgleda i lica, nastao je posle ove terapije. Bolesna sam, iscrpljena, neispavana, na infuzijama i inhalacijama, kao što vidite. To nema nikakve veze zato što mene moj izgled ne opterećuje, ne obavezuje i ne sprečava da živim, kao očigledno neke od vas, kojima posebno smeta moj izgled.

Ata Images

 

 

- Šta da vam kažem, žao mi je što je tako, ali ja sam sebi i ovako lepa inače, naravno, ne bih objavila. Poljubac od mene i nemojte da se opterećujete izgledm već živite slobodno - poručila je pevačica u snimku na TikToku, a zatim je fotografiju na kojoj je Rada Manojlović u bolnici ona podelila i na "Instagramu" uz opširnije objašnjenje.

Pročitajte: Operisala je ono što je narod kod nje najviše voleo - Rada Manojlović PROMENILA LIČNI OPIS kod hirurga, pogledajte kako joj sada izgleda lice

- Ne bih uopšte obraćala pažnju, verujte, ja sam sve ovo davno prevazišla, ovaj video je iz edukativnog karaktera i posvećen je devojčicama koje me vređaju i za koje sam (po njihovim komentarima na TikToku), shvatila da su pod velikim pritiskom da budu lepe. Nemojte niko da vas pritiska i opterećuje. Život je jedan, oslobodite se svega što vam nameću i uživajte u životu - napisala je Rada pa dodala:

Instagram

 

 

- Morate da volite sebe! Ljudi, šta vam je, pod velikim ste pritiskom lažnog sjaja, filtera, estetskih tretmana i svega, zaboravili ste kako izgleda potpuno prirodna osoba, bez veštačkih trepavica, obrva, urađenih usana. Nemam ništa protiv, ali čemu vređanje nekoga (mene), ko to sve nije uradio? Opustite se, majčinski i drugarski vam kažem, zbog vas, verujte mi, mnogo će vam biti lakše. Meni je i ovako dobro i sve vas volim - poručila je Manojlovićeva te dodala da bolest nije previše ozbiljna i da će, kako je i planirano, nastaviti sa nastupima. 

Komentari (0)

Loading