Lepota

Operisala je ono što je narod kod nje najviše voleo: Rada Manojlović PROMENILA LIČNI OPIS kod hirurga, pogledajte kako joj sada izgleda lice

Izgled Rade Manojlović svi komentarišu

Operisala je ono što je narod kod nje najviše voleo: Rada Manojlović PROMENILA LIČNI OPIS kod hirurga, pogledajte kako joj sada izgleda lice

ATA Images

Prirodan izgled Rade Manojlović nešto je po čemu je pevačica prepoznatljiva otkako je kao veoma mlada uplovila u svet estrade. Ona godinama izgleda isto i za razliku od brojnih koleginica koje često posećuju klinike za ulepšavanje, Rada se više posvetila kućnoj nezi. Ostala je dosledna sebi i nije podlegla trendovima savremene lepote kojima je u današnje vreme sve teže odoleti te je zbog toga nailazila mahom na pozitivne komentare.

Pročitajte: BOLEST NE BIRA, napada i mlade - Rada Manojlović se slomila i pred kamerama otkrila detalje dijagnoze RAKA

Mirko Tabašević

 

Pored raskošnog glasa kojim je brojnu publiku osvojila kada se pojavila u "Zvezdama Granda", njena vitka linija, duge noge i bujna kosa bile su samo neke od stavki zbog kojih je dobijala pohvale, a jedino što joj se moglo zameriti bili su nepravilno raspoređeni zubi koje je sredila ubrzo nakon završetka takmičenja.

Godine su prolazile, a popularna pevačica osim osmeha i boje kose, ništa drastičnije nije menjala, međutim najnovija fotografija koju je objavila na Instagramu dovela je u pitanje prirodan izgled Rade Manojlović, budući da na istoj gotovo ne liči na sebe.

Pročitajte: Rada Manojlović se slomila pa priznala zašto ju je Haris ostavio - Kroz ovo ne bi smela da prođe nijedna žena

 

 

Primetna je, naime, velika promena, usne su joj punije, jagodice podignutije, a kosa potpuno plava, pa se nametnulo pitanje da li se i Rada prepustila veštim rukama estetičara ili je u njenom slučaju tajna u profesionalnom make up-u koji je ovog puta učinio da izgleda potpuno neprepoznatljivo.

Bilo kako bilo, promena i novi izgled Rade Manojlović naišao je na lepe komentare, a isti su pohvalile i njene koleginice Dragana Mirković i Tanja Savić kojima se pevačicino izdanje veoma dopalo.

Komentari (0)

Loading