Celebrity News

Sad je sve jasno: Pred vama je fotografija Aleksandre Prijović iz školskih dana, jasno se vidi šta je sve operisala na licu (FOTO)

Fotografija Aleksandre Prijović iz školskih dana kruži društvenim mrežama

Sad je sve jasno: Pred vama je fotografija Aleksandre Prijović iz školskih dana, jasno se vidi šta je sve operisala na licu (FOTO)

ATA images

Fotografija Aleksandre Prijović iz školskih dana pokazuje koliko se promenila.

Mnogi će se složiti da Aleksandra Prijović živi život iz bajke, sa nepunih 28 godina ona iza sebe ima opus za kojim žude mnoge njene koleginice, blistavu karijeru, srećnu porodicu, sina kog obožava.

Instagram

 

 

Nije tajna da mnogo novca ulaže u karijeru, što joj se vraća na najbolji mogući način. Nedavno je izbacila novi album na kom je svaka pesma apsolutni hit, te ne čudi što je jedna od najtraženijih mladih muzičkih zvezda za čiji nastup se uvek traži karta više.

Pročitajte: Konačno da ga vidimo - Mali Aleksandar Živojinović uživa na letovanju, pred vama je fotografija Prijovićkinog i Filipovog naslednika

Popularnost ipak sa sobom nosi i određeno breme, te je u fokusu često njen privatni život koji ne želi preterano u javnosti da eksponira, a izgled Aleksandre Prijović takođe je jedna od komentarisanijih tema, posebno na društvenim mrežama. 

Instagram screenshot @aleksandraprijovic

 

 

Svaki korak atraktivne pevačice u stopu se prati i komentariše, a njene objave na Instagramu do detalja se analiziraju, što je slučaj i kada je u pitanju jedna fotografija Aleksandre Prijović iz školskih dana koja je nedavno isplivala na društvenim mrežama i koja svedoči koliko se pevačica tokom godina promenila. 

 

Instagram

 

 

Da je njen izgled tokom godina pretrpeo određene promene svedoči upravo ova fotka, međutim ni pevačica nikada nije krila da je dosta ulagala i u svoj izgled te da je imala iskustva sa estetskom hirurgijom.

Ona je istakla grudi, povećala volumen usana, uradila korekciju nosa i obrva, a u medijima se navodi i da je korigovala izgled jagodica i ušiju.

Pročitajte: Odavno je to sve počelo! Aleksandra uplakana otkrila šta se dešava u njenom i Filipovom domu i to sad pred Arenu (VIDEO)

Da bude potpuno zadovoljna svojim izgledom ona se prepustila rukama stručnjaka koji su joj pomogli samo da istakne svoju lepotu i naglasi lepe crte lica koje je i pre intervencija imala, a čemu svedoči i ova fotografija Aleksandre Prijović iz školskih dana na kojoj do izražaja dolazi njen šarm, harizma i široki osmeh po kojem je i danas prepoznatljiva.

 

Komentari (0)

Loading