Celebrity News

Sin Zorane Mihajlović konačno uslikan! Evo kako izgleda Dragan, a zbog njegovog odnosa sa očuhom zaplakaće i najjači (FOTO)

Sin Zorane Mihajlović njen je najveći uspeh

Sin Zorane Mihajlović konačno uslikan! Evo kako izgleda Dragan, a zbog njegovog odnosa sa očuhom zaplakaće i najjači (FOTO)

Nekadašnja ministarka energetike, kako dok je obavljala ovu važnu državnu funkciju, tako i sada, svoju i privatnost svoje porodice ne želi da eksponira medijski, pa malo njih zna kako izgleda sin Zorane Mihajlović koji je ponos svoje majke.

Naime, njen jedinac kog je dobila u braku koji se davno okončao razvodom, zove se  Dragan i danas ima dvadeset jednu godinu, a kako je političarka svojevremeno isticala, veoma je ambiciozan:

Twitter

 

- Dragan prati politiku, zna sve gde sam bila, zna šta je ko izjavio i već ima izgrađeno mišljenje o pojedinim stvarima u politici. Zasada želi da bude hirurg, mada to se menja. Meni je važno da stekne obrazovanje, da bude vredan i da na svom poslu, koji god da radi i za šta god da se odluči, daje svoj maksimum. I to mu uvek savetujem, da ne bude izolovan, da pomogne uvek kada može i da svaki dan zna šta je uradio - izjavila je bivša ministarka pre nekoliko godina.

.

printscreen

 

Kako smo u nekoliko navrata podsećali na njenu ljubav sa biznismenom Vladimirom Atanackovićem s kojim je davno bila u vezi i sa kojim je pre desetak godina obnovila vezu, mnoge zanima to kako se sin Zorane Mihajlović i njen izabranik slažu i kako funkcionišu.

Pročitajte: Zorana Mihajlović u mladosti je izgledala ovako - Crna, kovrdžava MRŠAVICA! Nema šanse da biste je ikada prepoznali (FOTO)

Iako na tu temu nije često gorila, Zorana je jednom prilkom otkrila:

- Oni imaju divan odnos. Sin ga doživljava kao drugog oca. Često ga, naročito kad mu nešto treba, oslovi sa „tata“ i drago mi je zbog toga. Naša veza jedino tako i može da funkcioniše, jer sin je ipak najbitniji.

Ata Images

 

Bez obzira na to što mu nije biološki otac, Zoranin aktuelni izabranik Vladimir, kojeg ona odmilja zove Ada, prema Zoraninim rečima u odličnim je odnosima sa Draganom što je bio najvažniji preduslov za porodičnu harmoniju.

- Naravno da je Dragan prihvatio Vladimira, jer onako kako se osećate, tako živite i radite - kratko je na tu temu poručila Zorana.

Komentari (0)

Loading