Celebrity News

Zorana Mihajlović u mladosti je izgledala ovako: Crna, kovrdžava MRŠAVICA! Nema šanse da biste je ikada prepoznali (FOTO)

Zorana Mihajlović u mladosti sasvim je drugačije izgledala

Zorana Mihajlović u mladosti je izgledala ovako: Crna, kovrdžava MRŠAVICA! Nema šanse da biste je ikada prepoznali (FOTO)

Bivša potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović jedna je od najistaknutijih dama sa naše političke scene, a pored funkcije koju je obavljala, ona je oduvek izuzetnu pažnju privlačila i svojom atraktivnom pojavom i uvek savršenim stajlinzima. Ipak, retke fotografije iz njenih školskih dana dokazuju da je Zorana Mihajlović u mladosti izgledala sasvim drugačije.

Zanosnu plavušu poznatu po tome da veoma vodi računa o svom izgledu gotovo je nemoguće videti nesređenu u javnosti, a ni davnih dana ona nije izgledala ništa manje impresivno.

Pročitajte: OSUŠILA SE Zorana MIhajlović - Otkad nije ministarka smršala 15 kilograma! Pogledajte kako danas izgleda, nećete je prepoznati (FOTO)

Privatna arhiva

 

Njen imidž dosta je evoluirao, bila je dosta mršavija, a umesto izrazito plave ravne kose Zorana Mihajlović u mladosti imala je tamnomeđu kosu i krupne lokne.

Budući da su je roditelji oduvek učili da mora da bude samostalna, ne čudi to što od njih nije želela da uzima džeparac već je još kao studentkinja želela da privređuje. 

Pročitajte: TRPELA SAM NASILJE - Bivša ministarka Zorana Mihajlović progovorila i rasplakala sve, ovo je doživljavala, a NIKO NIJE ZNAO

Instagram

 

Prvu platu, kako kaže, dobila je dok je kao student prve godine Ekonomskog fakulteta radila u jednoj beogradskog zlatari.

- Bilo je to 1988. godine, vreme nemaštine. Zaposlila sam se u jednoj beogradskoj zlatari, a moja mama se jako plašila što tamo radim jer je rat bio na vidiku, a kriminal cvetao. U to vreme počeli su da obijaju zlatare i nije bilo naivno. Tu sam dobila prvu platu, mislim da je bila oko trista evra. Lepa je to zarada bila, sećam se da sam je potrošila na poklon za mamu, da se manje brine za mene - ispričala je bivša ministarka jednom prilikom za "Kurir".

Pročitajte: Smelija otkad nije ministarka - Providna čipkana bluza Zorane Mihajlović zapalila Instagram, pogledajte kako joj stoji (FOTO)

Instagram

 

Odmah posle fakulteta, koji je završila u roku i na kojem je diplomirala 1993. godine, Zorana se zaposlila kao profesorka u Prvoj ekonomskoj školi gde su je učenici prozvali Zmihajlović.

Komentari (0)

Loading