Celebrity News

RAZVODE SE Nevena i Saša Joksimović: Pogledajte njegovo zvanično saopštenje, spomenuo je i njihovog sina Iliju (FOTO)

Razvode se Nevena i Saša Joksimović - stigla potvrda

RAZVODE SE Nevena i Saša Joksimović: Pogledajte njegovo zvanično saopštenje, spomenuo je i njihovog sina Iliju (FOTO)

Boško Karanović/Ata Images

Da razvode se Nevena i Saša Joksimović naslov je koji je više puta osvanuo na svim naslovnicama, ipak supružnici koji su iz velike ljubavi dobili sina Iliju, sve do sada uspešno su prevazilazili trzavice.

Boško Karanović

 

 

Zbog godina koje su zajedno proveli, svih onih lepih zajedničkih trenutaka a prvenstveno zbog svog naslednika, oni su uspevali da opstanu i svojoj ljubavi davali su više puta šansu, a u nekoliko navrata i sam glumac demantovao je naslove o njihovom razvodu:

Petar Đorđević

 

 

- Kakav crni razvod! Ja ne bih mogao da živim bez moje žene, kao ni ona bez mene. Uostalom, bilo bi glupo da se razvedemo posle dvadeset godina. Ako smo izdržali zajedno dve decenije, izdržaćemo još toliko - govorio je glumac izražavajući obožavanje prema svojoj lepšoj polovini, međutim da su sada odlučili da konačno na svoj odnos stave tačku potvrdio je glumac na svom Instagram profilu.

Instagram

 

- Obaveštavam sve, Nevena i ja više nismo zajedno. Svako svojim afinitetima i dosta je bilo. Budi najbolja mama našem Iliji, a neću ni ja biti loš tata. No comment - napisao je glumac verovatno još uvek nespreman da detalje iznosi u javnost.

Pročitajte: RASTALI SE Saša i Nevena Joksimović - Tako je moralo biti, glumac sinoć pred svima priznao šta se desilo (FOTO)

Razumevanja, tolerancije i kompromisa koji su ključne stavke u svakom braku očito više nema kada je ovaj par u pitanju, međutim odluka da razvode se Nevena i Saša Joksimović nesumnjivo neće uticati da oni svom Iliji budu najbolji roditelji na svetu.

Komentari (0)

Loading