Celebrity News

Ja sam pogrešio, ona nije ništa kriva... Saša Joksimović konačno priznao istinu o RAZVODU od Nevene, prijatelji mu šalju podršku

Bračna kriza Saše i Nevene Joksimović još jednom se našla u fokusu medija

Ja sam pogrešio, ona nije ništa kriva... Saša Joksimović konačno priznao istinu o RAZVODU od Nevene, prijatelji mu šalju podršku

Boško Karanović

Pre godinu i po dana bračna kriza Saše i Nevene Joksimović šokirala je javnost. Glumac i producentkinja su se čak i javno jedno drugog odrekli, međutim svega par meseci kasnije objavili su da je to bio rezultat njihovog istovetnog vatrenog temperamenta, te da je sada sve u redu.

Pročitajte: Najteži dani Saše Joksimovića: Podmukla BOLEST nije ni mene zaobišla! Željkov brat rasplakao sve pričajući o situaciji u kojoj se našao

Boško Karanović

 

Naravno da su svi bili srećni što bračna kriza Saše i Nevene Joksimović nije eskalirala i dovela do razvoda, na kraju krajeva supružnici imaju sina zbog kog je važno da održe porodični sklad, a istina je da su svašta nešto zajedno prevalili preko glave da bi sada svemu rekli kraj.

Pročitajte: Sin Saše Joksimovića krenuo putem posle kojeg NEMA NAZAD, otac i majka sada mogu samo da se MOLE za njega (FOTO)

Boško Karanović

 

Zbog godina koje su jedno drugome poklonili, zbog onih lepih zajedničkih trenutaka dali su novu šansu svom odnosu i niti jednog jedinog trenutka se nisu pokajali. Naprotiv, oni danas žive složniji nego ikad spremni da prihvate mane jedno drugome, naoružani razumevanjem i tolerancijom, istovremeno prepuni ljubavi i poštovanja.

Pročitajte: Daleko od luksuza, ali puna ljubavi i mira: Zavirite u vikendicu Saše Joksimovića na selu, jedna stvar privlači pažnju (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Da još uvek iznad svega voli i ceni suprugu Saša je, nakon priče o bračnoj krizi i razvodu, ponovio u jednoj od TV emisjia, dok je danas na svom Instagramu učinio nešto slično. Uputio je mlađi brat Željka Joksimovića supruzi par divnih, dirljivih reči i sve rasplakao.

- Zaista je darovita i talentovana na mnogih poljima, ali ja mislim na darovitost u smislu davanja. Ona se toliko daje porodici, toliko je stamena supruga i majka da mi je drago što je sa mnom. Jača je od mene, gura me makar po cenu da sebe malo umori i unazadi. To je žrtva koju jako cenim i poštujem i uvek ću reći da sam ja kriv. Neću dozvoliti da se ona oseća loše i izviniću se ako sam pogrešio. Neprocenjiva je njena uloga u mom životu - napisao je Joksimović, a veruje se da je Nevena, poput mnogih drugih dama koje su ovo pročitale, ostala zatečena. 

Pročitajte: Nijedan lek ne pomaže: Saša Joksimović otvoreno o bolesti, osećaj nelagodnosti i bola ne prolazi

Instagram

 

Bračna kriza Saše i Nevene Joksimović očigledno je stvar daleke prošlosti, vreme ljubavi je usledilo.

Pročitajte: Kakav otac takav sin: Saša Joksimović predstavlja trinaestogodišnjeg Iliju, jedno nije mogao da mu zabrani

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading