Celebrity News

Kuhinja Ane Štajdohar i Nikole Demonje nije ono što ste očekivali! Da li mislite da ovako treba da izgleda kutak jedne domaćice? (FOTO)

Kuhinja Ane Štajdohar i Nikole Demonje pedantna je

Kuhinja Ane Štajdohar i Nikole Demonje nije ono što ste očekivali! Da li mislite da ovako treba da izgleda kutak jedne domaćice? (FOTO)

Muzički par Ana Štajdohar i Nikola Demonja već tri godine žive na Zvezdari. Toliko su pevačica i saksofonista bili oduševljeni svojom novom nekretninom da su se istoga časa upustili u njeno renoviranje i do sada su obavili znatan posao. Svako ko je imao prilike da zaviri u porodični kutak bračnih partnera posvedočiće posebnoj energiji koja se već na kućnom pragu može osetiti, dok tom osećaju istovremeno doprinose svetle boje zidova i nameštaja. Kuhinja Ane Štajdohar i Nikole Demonje odmah upada u oko jer je svega jednim šankom razdvojena od prostranog dnevnog boravka koji krase veliki prozori.

Pročitajte:HAOS u braku Ane Štajdohar i Nikole Demonje! Ivan Ivanović se isprečio između njih (FOTO)

Instagram

 

Osvetljeno, lepo, moderno, toplo porodično gnezdo muzičkog para zahtevalo je mnogo truda pri uređenju, ali Ana i Demonja su sve učinili da od nekretnine na dva nivoa naprave bajku.

Pročitajte:GOTOVO: Ana Štajdohar donela odluku da izbaci muža Nikolu, on sve potvrdio na Instagramu! Evo sa kim ostaju deca

Instagram

 

Instagram

 

Bele boje svuda su prisutne, a čak i kuhinja Ane Štajdohar i Nikole Demonje je u istim nijansama. Zanemarili su kantautorka i saksofonista činjenicu da se belo znatno više prlja, a sve zbog toga što su oduvek uredni i pedantni čemu uče i svoje mališane.

Pročitajte:Došlo je vreme sve da priznam! Nikola Demonja otvoreno o razlazu od Ane: Rastanci su teški...(FOTO)

Instagram

 

Instagram

 

Prvi utisak kada se pogleda na deo za pripremanje hrane je da skladni supružnici kuhinju ni ne koriste, što je daleko od istine. Oboje su vrlo spretni kada je reč o kuvanju, a Ana obožava da priprema zdrave obroke kako njoj i suprugu, tako i mališanima Lavu i Nii.

Pročitajte:Pre nego što je postala slavna, Brena je ovoj danas poznatoj pevačici bila bebisiterka

Instagram

 

 

Uredna kuhinja Ane Štajdohar i Nikole Demonje sastoji se iz ugradnih elemenata i velikog frižidera sa kojeg vise crteži i šareni magneti. Godinama unazad oni su ih na putovanjima skupljali, a nadaju se da će ih u narednom periodu u svoj dom oni doneti još više. 

Pročitajte:Porodično nasilje mora da prestane: Ana Štajdohar sve šokirala, ostaćete bez reči

Instagram

 

 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading