Celebrity News

Magičan BROJ TRI! Ana Štajdohar i Nikola Demonja podelili PREDIVNE VESTI: Muzičar ne krije radosnice, naslednici presrećni (FOTO)

Brak Ane Štajdohar i Nikole Demonje traje više od deset godina

Magičan BROJ TRI! Ana Štajdohar i Nikola Demonja podelili PREDIVNE VESTI: Muzičar ne krije radosnice, naslednici presrećni (FOTO)

Brak Ane Štajdohar i Nikole Demonje nesumnjivo je jedan od najskladnijih na našoj muzičkoj sceni. Supružnici već više od decenije uživaju u čarima bračnog života i velike ljubavi iz koje je na svet došlo dvoje preslatkih mališana, ćerka Nia i sin Lav koji su centar njihovih svetova i pored brojnih obaveza vezanih za uspešne muzičke karijere koje oboje grade.

Pročitajte: GOTOVO - Ana Štajdohar donela odluku da izbaci muža Nikolu, on sve potvrdio na Instagramu! Evo sa kim ostaju deca

Pevačica i njen suprug pravi su primer posvećenih roditelja koji sve od sebe daju da na pravi put naslednike izvedu i usmere ih onako kako su i sami vaspitavani, a tome mogu da posvedoče i brojne fotografije porodične idile koje na društvenim mrežama poznati par neretko sa javnošću deli.

Pročitajte: HAOS u braku Ane Štajdohar i Nikole Demonje! Ivan Ivanović se isprečio između njih (FOTO)

Iako na ovoj, za saksofoistu veoma dragoj uspomeni nastaloj pre sedam godina na današnji dan, koji za njega ima posebnu simboliku, on pozira samo sa svojim omiljenim instrumentom, opis iste dovoljno govori o tome kakav je zapravo brak Ane Štajdohar i Nikole Demonje.

Pročitajte: Došlo je vreme sve da priznam! Nikola Demonja otvoreno o razlazu od Ane - Rastanci su teški...(FOTO)

- Danas je Čolindan, te mu želim srećan rođendan. Na Čolindan pre 3 godine moja supruga i ja smo prvi put u životu prespavali u našem stanu, te nam je i zato 30.05. baš poseban. A na današnji dan pre 7 godina nastala je ova fotografija - napisao je Nikola u svom maniru otkrivajući emocije koje ga vežu za ovaj datum, ali i stavljajući svima do znanja koliko je srećan čovek što je gnezdo svio pored žene svog života i naslednika koji su u njihov dom uneli posebnu radost i dobru energiju, a pre svega neizmernu ljubav.

Komentari (0)

Loading