Celebrity News

Ko je zgodni glumac u čijem društvu je Ana Štajdohar došla na Story Celebrities Only powered by Somersby party? (FOTO)

Brak Ane Štajdohar i Nikole Demonje jedan je od najskladnijih u muzičkom svetu

Ko je zgodni glumac u čijem društvu je Ana Štajdohar došla na Story Celebrities Only powered by Somersby party? (FOTO)

Poseban u svakom smislu je brak Ane Štajdohar i Nikole Demonje. Muzički par čak i radi zajedno, u istom su bendu, te je povezanost na svim poljima očigledna. Mada mnogi tvrde da tolika upućenost na emotivnog partnera nije dobra za dugovečnost braka, u Aninom i NIkolinom slučaju pokazalo se sasvim suprotno. Obožavaju jedno drugo, a oni koji ih poznaju prognoziraju im zajedničku poznu starost.

Pročitajte: Došlo je vreme sve da priznam! Nikola Demonja otvoreno o razlazu od Ane: Rastanci su teški...(FOTO)

Boško Karanović

 

Ćerka Nia i sin Lav brak Ane Štajdohar i Nikole Demonje čine dodatno čvrstim. Ponosni roditelji potpuno su fokusirani na odgoj svojih mališana koji izrastaju u lepo vaspitanu decu, koja se već u okviru svojih aktivnosti i među drugarima ističu. U jednom televizijskom gostovanju saksofonista je čak naglasio da, budući da su vrlo mali, on i Ana deci još uvek ne dozvoljavaju društvene mreže, a da će im upotreba kada malo porastu biti vrlo ograničena.

Pročitajte: GOTOVO: Ana Štajdohar donela odluku da izbaci muža Nikolu, on sve potvrdio na Instagramu! Evo sa kim ostaju deca

Instagram

 

Mnogi su se složili sa ovom njegovom konstatacijom, najpre pevačica kojoj je životna misija da zaštiti svoje naslednike i izvede ih na pravi put. Ana i Nikola sve svoje slobodno vreme koriste kako bi ga kvalitetno iskoristili u druženju sa Lavom i Niom, vole sa njima zajedno da crtaju, pišu, da čitaju, a radosni su kada vide koliko napreduju.

Pročitajte: Uostalom, ko još voli zeta? Na fotografijama su srećni, a evo kako se tast i tašta zaista ophode prema Nikoli Demonji (FOTO)

Instagram

 

Veruje se da je upravo briga o mališanima, koje nije imao ko da pričuva, razlog Demonjinog odsustva sa sinoćne Story Celebrities Only povered by Somersby zabave. Ali Ana nije došla sama. Ruku pod ruku crvenim tepihom hotela Metropol ona je prošetala sa glumcem Radetom Nikolićem, bivšim mužem glumice Sofije Juričan.

Pročitajte: Sneg bela kuhinja, trpezarija i raskošni dnevni boravak prosto će vas ostaviti bez daha: Ovde žive Ana Štajdohar i Nikola Demonja (FOTO)

Vladimir Šporčić

 

Glumac i pevačica su čak zajedno pozirali pred objektivom fotoreportera, a posle otkrili da su dugogodišnji prijatelji, koji se izuzetno cene i poštuju.

Pročitajte:Nikola Demonja SPAKOVAO KOFERE i napustio Anu i decu! Svi detalji rastanka

Boško Karanović

 

 

Boško Karanović

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading