Celebrity News

LJUBAVNICA Vujadina Savića konačno progovorila: Svi je znate sa televizije, iznela je dokaze o odnosu sa Mirkinim mužem (FOTO)

Prevara Vujadina Savića ponovo je tema medija

LJUBAVNICA Vujadina Savića konačno progovorila: Svi je znate sa televizije, iznela je dokaze o odnosu sa Mirkinim mužem (FOTO)

Ata Images

Dugo je prevara Vujadina Savića bila tema javnosti.

Snimak fudbalera u zanosnom zagrljaju nepoznate devojke nema ko nije pogledao, a uprkos javnom dokazu njegova izabranica Mirka Vasiljević ostala je uz njega.

Pročitajte: Mala fudbalerka među braćom: Nova porodična fotografija dece Mirke i Vujadina rasplakala sve, pogledajte samo koliko se Adrijana razlikuje

Rodila mu je četvoro dece i svoju karijeru stavila u drugi plan zbog njegove.

Ata Images

 

Na pomenute snimke glumica je zažmurila, te danas neretko u emisijama govori o venčanju sa fudbalerom i skladnom domu, kao da se ništa nije dogodilo.

Pročitajte:Šmeker sa slike danas ima 33 godine i četvoro dece: Da li ga prepoznajete

Veruje se da je mladi sportista majci svoje dece tada dao adekvatno objašnjenje, koje nema veze sa onim što se pisalo, ipak postoje oni koji veruju da se Vujadin iako otac dva sina i dve ćerke još uvek nije smirio.

Kao dokaz za to oni navode njegove aktivnosti na društvenim mrežama, posebno lajkove upućene rijaliti učestnici Sofiji Uni, bivšoj devojci Uroša Ćertića.

 

Instagram

 

Izjave atraktivne brinete dodatno su pojasnile njihov odnos:

Pročitajte: Vujadine, ja više NE MOGU... Potresno saopštenje Mirke Vasiljević šokiralo prijatelje, svi joj šalju podršku posle njegovog postupka

- Povezuju me sa Vujadinom Savićem i to bih volela da obrazložim s obzirom na to da sam bila loše protumačena. Navela sam ga kao jednog od muškaraca sa kojima su me povezivali, nikada ga nisam u lošem kontekstu pomenula. Rekla sam da čovek ništa loše nije uradio. Da mi je lajkovao slike, krećemo se na istim mestima - kazala je Una Sofija, a ove njene reči mnogi su protumačili kao puka opravdanja.

"Gde ima vatre ima i dima" samo je jedan od komentara na prilog koji kruži mrežama, a u kojem Una Sofija govori o odnosu sa nevenčanim izabranikom Mirke Vasiljević.

 

tik tok printscreen

 

 

 

Da li se prevara Vujadina Savića zaista dogodila niko ne može sa sigurnošću da tvrdi, ono što je izvesno je da spekulacije na tu temu Mirki nimalo neće prijati.

Komentari (0)

Loading