Celebrity News

Vujadine, ja više NE MOGU... Potresno saopštenje Mirke Vasiljević šokiralo prijatelje, svi joj šalju podršku posle njegovog postupka

Suprug Mirke Vasiljević spojio lepo i korisno

Vujadine, ja više NE MOGU... Potresno saopštenje Mirke Vasiljević šokiralo prijatelje, svi joj šalju podršku posle njegovog postupka

Ata Images

Suprug Mirke Vasiljević otvorio je luksuzni restoran u srpskoj prestonici i tako dobio pokriće za svakodnevne noćne izlaske, piše "Svet".

Bivši fudbaler, a sada trener mladih generacija Crvene zvezde, Vujadin Savić postao je vlasnik ugostiteljskog objekta u srpskoj prestonici i time po svemu sudeći spojio lepo i korisno.

Pročitajte: Mislili ste da žive stilom bogataša... Dom Mirke Vasiljević i Vujadina Savića će vas šokirati, a pogotovo ovo što on čuva na zidu (FOTO)

Kako prenosi pomenuti list, on je planirao Mirki da "proda" priču kako kao vlasnik restorana stalno mora da bude u lokalu i nadgleda situaciju, međutim ona je shvatila šta se dešava iza kulisa.

 

ATA Images

 

Iako je glumica i te kako tolerantna, što je po mišljenju mnogih i razlog zbog kojeg njihov brak slovi za jedan od najskladnijih, ona kako navodi "Svet", više neće da trpi njegove izlaske i pijanstva.

Pročitajte: Vujadine šta ćeš sad?! Mirka Vasiljević ga OSTAVILA i otpočela novu ljubav

Uvek je važila za posvećenu suprugu i majku, selila se sa njim kad god je menjao klub, čekala ga mesecima u Beogradu i usput gradila svoju glumačku karijeru, pa sada kada su svi stacionirani na istom mestu, ona želi normalan porodični život, koji i priliči njihovim godinama.

 

Goran Srdanov/Story arhiva

 

Smatra da se Vujadin dosta iživeo, proživeo i naizlazio i da sada treba da se posveti biznisu i deci, jer su svi oni zbog njega već dosta toga žrtvovali.

Pročitajte: Do RASTANKA je moralo doći! Vujadin Savić se oglasio na Instagramu i slomio srce svima - Ovo je njegovo saopštenje (FOTO)

Nije retkost da se u javnosti čuju spekulacije kako suprug Mirke Vasiljević i glumica nisu u sjajnim odnosima, međutim Mirka je ove navode demantovala priznavajući da i njih dvoje, kao uostalom i većina parova imaju probleme i nesuglasice u braku.

 

Boško Karanović

 

 

- Ima momenata kada meni ne odgovara nešto što je Vujadin uradio i kad njemu ne odgovara nešto što ja uradim. Nisam ni ja savršena, nije ni on savršen, svi mi imamo mane i vrline, ali naša prednost je možda u tome što smo odrastali i sazrevali zajedno, pa već jako dobro poznajemo jedno drugo i znamo gde treba da stanemo - rekla je Mirka jednom prilikom.

 

Komentari (0)

Loading