Celebrity News

Žene u transu! Jovan Memedović se u sedmoj deceniji bez stida skinuo u kupaći: Verujete li da ovako izgleda? (FOTO)

Jovan Memedović u kupaćem napravio pometnju na Instagramu

Žene u transu! Jovan Memedović se u sedmoj deceniji bez stida skinuo u kupaći: Verujete li da ovako izgleda? (FOTO)

Jedan od omiljenih srpskih voditelja iako u sedmoj deceniji, i dalje važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca na ovim prostorima, a zašto je to tako može da posvedoči fotografija na kojoj je Jovan Memedović u kupaćem.

Kako je svima već dobro poznato, Memedović je veliki ljubitelj prirode i svaki trenutak koristi da se skloni iz grada i uživa u čarima iste, a budući da su nastupili vreli letnji dani, to je bila idealna prilika da se Jovan Memedović u kupaćem osveži u hladnoj reci.

Instagram

 

 

Sve to zabeležio je kamerom i objavio na društvenim mrežama, a pripadnicama nežnijeg pola nije mnogo trebalo da ga počaste komplimentima i slože se da i u sedmoj deceniji on izgleda sjajno.

Instagram

 

 

Pored kadrova na kojima pliva i to u društvu patkica, na njegovom profilu osvanule su i fotke gde njegovo mišićavo telo i odlična forma dolaze do punog izražaja, te nije neko čudo što su brojne obožavateljke doslovno zanemele.

Instagram

 

Instagram

 

 

I kada se tek pojavio na malim ekranima, Memedović je važio za velikog zavodnika, a ovu titulu sasvim sigurno nosi i danas, te je pravi miljenik žena.

Instagram

 

 

Podsetimo, Jovan Memedović nedavno je dao otkaz na RTS-u posle više od tri decenije rada, a da mu pauza i te kako prija i da uživa u slobodnom vremenu mogu da posvedoče upravo ove fotografije.

Komentari (0)

Loading