Celebrity News

Trljaćete oči! Mirjana Bobić Mojsilović se OBNAŽILA i ponosno pokazala kako izgleda telo žene u sedmoj deceniji: Svi je komentarišu (FOTO)

Fotografija Mirjane Bobić Mojsilović u kupaćem zapalila Instagram

Trljaćete oči! Mirjana Bobić Mojsilović se OBNAŽILA i ponosno pokazala kako izgleda telo žene u sedmoj deceniji: Svi je komentarišu (FOTO)

Povodom književne večeri koje će biti održano večeras u Trebinju, jedna od naših najpoznatijih književnica pre nekoliko dana otputovala je u ovaj grad odakle gotovo svakodnevno svoje pratioce obaveštava o svojim aktivnostima, međutim najnovija fotografija Mirjane Bobić Mojsilović u kupaćem izazvala je buru na društvenim mrežama.

 

 

Prizor koji ne viđamo tako često iznenadio je mnoge koji preko ove društvene mreže prate spisateljicu i voditeljku, te ne čudi što je brzinom svetlosti ona prikupila mnoštvo lajkova.

Pročitajte: Tajni život sestre bliznakinje Mire Bobić Mojsilović - Pogledajte kako živi Zorica Tomić, istina o njihovom odnosu slomiće vam srce (FOTO)

Malo je reći da je fotografija Mirjane Bobić Mojsilović u nešto slobodnijem izdanju, dok se na jednoj gradskoj plaži sunčala i punila baterije za predstojeće obaveze, oduševila, posebno pripadnike muške populacije koji kako nekada tako i danas za njom uzdišu.

Instagram

 

 

Iako je fotka napravljena sa leđa, pa je u prvom planu bila njena bujna svetlo smeđa kosa, nikome nije moglo promaći koliko spisateljica drži do svog izgleda i da je u veoma dobroj formi.

Budući da je nedavno napunila 64 godine, Mira zaista pleni neverovatnom lepotom i harizmom, a da je vlasnica i veoma zgodnog tela uverila nas je upravo ovim putovanjem, na kojem je spojila lepo i korisno

Komentari (0)

Loading