Celebrity News

Majka Nataše Bekvalac uslikana u KUPAĆEM kostimu! Verujete li da ovako izgleda BAKA šestoro unučića (FOTO)

Majka Nataše Bekvalac uživa u čarima leta

Majka Nataše Bekvalac uslikana u KUPAĆEM kostimu! Verujete li da ovako izgleda BAKA šestoro unučića (FOTO)

I pored toga što su joj sve tri ćerke veoma popularne, uspešne i ostvarene žene, majka Nataše Bekvalac, Kristine i Dragane nikada nije imala potrebu da se medijski preterano eksponira.

Žena koja je i te kako posvećena porodici, izabrala je život van fokusa javnosti, svega nekoliko puta i to u veoma posebnim prilikama pojavila se na javnim događajima koje vešto godinama izbegava, te je pravi presedan kada gospođu Miru negde ugledamo.  

Ata Images

 

 

Upravo to je i razlog što svaka njena fotografija izazove veliku pažnju, a to je uglavnom slučaj kada neka od njene tri naslednice objavi post na "Instagramu".

Ovog puta majka Nataše Bekvalac ulepšala je profil svoje najmlađe ćerke Kristine koja se interesantnim kadrovima pohvalila i oduševila pratioce.

Instagram

 

 

Prizor koji do sada nismo imali prilike da ugledamo, jedna je od komentarisanijih tema na društvenim mrežama, a reč je o snimku na kojem je majka Nataše Bekvalac u kupaćem kostimu.

Kako se Mira relaksira i osvežava u bazenu zabeležila je Kristina i objavila na pomenutoj društvenoj mreži uz komentar da je ona kraljica ove kuće, a komentari pratioca bili su mahom u superlativu i svi su se složili da je ona zaista u sjajnoj formi.

Instagram

 

 

Evidentno je da Mira Bekvalac zaista izgleda sjajno i da su sestre Dragana, Nata i Kristina imale od koga naslede lepotu i savršen izgled kojim godinama unazad oduševljavaju domaću javnost.

 

Komentari (0)

Loading