Celebrity News

Da li je realno da ovako letuje brat Novaka Đokovića? Dok se Nole i Jelena baškare na jahti u Dubrovniku, evo gde su završili Đole i Saška

Autor: | 29/07/2023

Saška Veselinov i Đorđe Đoković uživaju na odmoru u Crnoj Gori

Da li je realno da ovako letuje brat Novaka Đokovića? Dok se Nole i Jelena baškare na jahti u Dubrovniku, evo gde su završili Đole i Saška

Saška Veslinov i Đorđe Đoković, iako su se pre samo četiri meseca postali roditelji sjajno su se snašli u novoj ulozi, a tome svedoče i fotografije koje gotovo svakodnevno imamo prilike da vidimo putem "Instagrama".

Na ovoj društvenoj mreži snajka Đokovića veoma je aktivna, te često sa pratiocima deli trenutke iz njihove svakodnevnice, a ovih dana u fokusu je maleni Aleksandar koji je putem maminog naloga prikupio brojne simpatije.

Instagram

 

 

Zahvaljujući Saški imali smo prilike da vidimo kako poznata porodica provodi dane na crnogorskom primorju gde se trenutno nalaze, i kako uživaju u čarima prvog letovanja sa svojim naslednikom.

Ipak i pored brojnih objava, veliku pažnju privukle su fotografije koje su osvanule na jednom fan profilu Đokovića, a koje pokazuju da Saška Veselinov i Đorđe Đoković pored toga što su jedno u drugom pronašli sve što su želeli, imaju i veoma sličan modni uskus.

 

Naime, za odlazak u kupovinu i pribavljanje neophodnih namirnica supružnici su uslikani ispred jednog supermarketa, a pored toga što odaju veoma pozitivan utisak u javnosti i ponašaju se kao sav normalan svet, oni su privukli pažnju i svojim odevnim kombinacijama.

 

Saška se odluila za oversized kombinezon u svetlo plavoj nijansi dok je Đorđe poneo jednostavnu crnu majicu i šareni šorc, a ove ležerne kombinacije oni su uklopili uz identične papuče, idealne za obavljanje dnevnih aktivnosti i duge šetnje.

 

 

Pored modne, Saška Veselinov i Đorđe Đoković pokazali su usklađenost u svakom smislu, a njihova neizmerna ljubav koju je dodatno učvrstio dolazak sinčića i bračni sklad vidni su i putem ovih fotografija. 

 

Komentari (2)

Loading
Zoran

21:16 29.07.2023

Šta je tu čudno? Svako prema svojim mogućnostima, bolje nego bratu na grbači da živi. Pa Novak je zaradio pare, po čemu je negov brat poznat? Naravno da je ljudski da im pomogne, ali ne treba živeti na tuđ račun. To samo paraziti rade.

Svitac

18:18 30.07.2023

I sve to provode na jednoj običnoj jahti, svedenih linija koja košta par desetina običnih eura....