Celebrity News

Da li vam je bolji frajer od Irfana Mensura? Srna Lango objavila prvu fotografiju sa SVOJIM DASOM, izgleda kao pravi muškarac iz snova

Novi dečko Srne Lango tema je medija već neko vreme

Da li vam je bolji frajer od Irfana Mensura? Srna Lango objavila prvu fotografiju sa SVOJIM DASOM, izgleda kao pravi muškarac iz snova

Ko je novi dečko Srne Lango mesecima mediji pokušavaju da otkriju.

Dramska umetnica poslednji put o ljubavnom zanosu za magazine govorila je dok je bila u braku sa kolegom Irfanom Mensurom.

Pročitajte: Nema čega da se stidi: Srna Lango se skinula u bikini i ponosno pokazala svoje telo u 51. godini, za ovo treba hrabrosti (FOTO)

Od tada je prošlo više od deset godina, a za sve to vreme nikada nije potvrdila novu ljubav.

Boško Karanović

 

Govorila je Srna da joj samački život prija, da joj emotivne brige donose nemir, te da je najzadovoljnija i najproduktivnija kada je solo, što se ispostavilo kao istina jer osim što je u međuvremenu izdala nekoliko romana, angažovana je i na serijama.

Pročitajte: Srna Lango i Irfan Mensur ponovo zajedno! Sinovi presrećni, Pavle posebno! Fotografijom sve potvrdili

Ovih dana televizijska publika uživa u Srninim glumačkim bravurama u okviru serije “Zakopane tajne”, a mediji i dalje ne veruju da zadovoljstvo koje se vidi na licu dramske umetnice samo posledica poslovnih dostignuća.

Spekuliše se da je za to ipak zaslužan novi dečko Srne Lango, te da ga ona vešto krije.

Instagram

 

Često objavama sa muškarcima, najpre kolegama, glumica voli da zagolica maštu javnosti, što je bio slučaj i nedavno.

Pročitajte: Niko srećniji od sina Pavla! Deset godina posle razvoda Srna Lango i Irfan Mensur ponovo zajedno FOTO

Na njenom profilu, naime, osvanula je slika sa rediteljem Peđom Markovićem. Ipak, pošto su samo prijatelji, izgleda da ćemo još čekati da nam pokaže ko je zaista osvojio njeno srce.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading