Celebrity News

Zgodni pobednik Zvezda Granda: OVAJ poznati pevač je osvojio srce Sonje Mitrović Hani posle razvoda od Željka, mnogo je mlađi (FOTO)

Dečko Hani Mitrović bio je ovaj slavni pevač, detalji afere isplivali u javnost

Zgodni pobednik Zvezda Granda: OVAJ poznati pevač je osvojio srce Sonje Mitrović Hani posle razvoda od Željka, mnogo je mlađi (FOTO)

Nakon razvoda od medijskog mogula Željka Mitrovića, Sonja Mitrović Hani, potpuno se povukla iz javnog života, ipak, interesovanje za nekadašnju muzičku zvezdu ne jenjava. O njenim emotivnim vezama koje nisu imale srećan kraj i dalje se priča, a posebno je interesantan dečko Hani Mitrović sa kojim je uplovila u romansu nakon razvoda. 

Pročitajte: Lagao me je, ali UVEK SAM MU SE VRAĆALA - Hani otvorila ranjenu dušu o neprežaljenoj bivšoj ljubavi, zemlja će se tresti

Naime, te 2008. godine spekulisalo se da je nekadašnja izabranica vlasnka Pinka uplovila u vezu sa Banetom Mojićevićem koji se proslavio učešćem u popularnom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda”. Pričalo se i pisalo da se odlično slažu, svuda idu zajedno, kao i da im razlika u godinama ne predstavlja nikakav problem, jer pevač voli zrelije, ostvarene žene poput Hani. 

Pročitajte: Podsetiće vas na domove vaših baka - Zavirite u čačanski dom Baneta Mojićevića, ovde se SAKRIO posle RAZVODA (FOTO)

Spekulisalo se i da je Bane sa Hani samo iz koristi jer ona poseduje jedan od najboljih studija u zemlji, sa vrhunskom opremom i još boljim aranžerima, međutim, taj scenario nije bio moguć jer je par vrlo brzo stavio tačku na svoju emotivnu vezu. Mojićević je nakon raskida upoznao Milicu, sa kojom se oženio i dobio dvoje dece.

Bivši dečko Hani Mitrović, kao ni ona sama, navode o romansi nikada nisu potvrdili, ali ni demantovali.

Komentari (0)

Loading