Celebrity News

Lagao me je, ali UVEK SAM MU SE VRAĆALA: Hani otvorila ranjenu dušu o neprežaljenoj bivšoj ljubavi, zemlja će se tresti

Prvi dečko Sonje Mitrović Hani ostavo je jak pečat na nekadašnju pop zvezdu

Lagao me je, ali UVEK SAM MU SE VRAĆALA: Hani otvorila ranjenu dušu o neprežaljenoj bivšoj ljubavi, zemlja će se tresti

Prvi dečko Sonje Mitrović Hani bio je snimatelj. Upoznala ga je kada je imala svega 18-19 godina, a s njim je, kako je sama izjavila, prošla pravi emotivni rolerkoster. Dečko kog je volela pre vlasnika Pink televizije po svemu sudeći nije znao tačno šta želi, a budući da je i Hani bila vrlo mlada pristajala je na igru, koja joj je donela dosta neprospavanih noći. Ko je bio mladić, sa kojim je gradila nezdrav odnos pun laži i intriga svojevremeno ona je ispričala za list Sabor. 

Pročitajte: Spektakl! Milica Mitrović i Željkova prva supruga Hani na metar jedna od druge: Svi pričaju o tome šta je Milica uradila! (FOTO)

nportal.rs

 

Nportal.rs u celosti je preneo Sonjinu tadašnju ispovest koja je priču počela o ljubavi iz školske klupe pa se dotakla i snimatelja i to kako ga je upoznala.

- Došla sam pred studio zbog snimanja svoje ploče, ali vrata su bila zaključana. Dok sam čekala ostale članove grupe, ispred mene je, na motoru, "proleteo" neki momak koji je bio toliko lep da sam se prvi put u životu okrenula na ulici! Nekoliko trenutaka kasnije, on se vratio, zaustavio motor i upitao me: "Da li si ti Hani?" Zbunjena, potvrdno sam klimnula glavom, a momak, nekoliko godina stariji od mene, rekao je da je moj snimatelj. Razmenili smo brojeve telefona, ali meni ponos nije dozvoljavao da mu se prva javim. Prolazili su dani. Čeznula sam za njim, ali bilo me je "blam" da ja, kao žensko, nešto preduzmem da bismo bili zajedno. Kada sam izgubila svaku nadu da će od te moje ljubavi biti nešto, lepi snimatelj mi se javio telefonom i pozvao me da dođem na njegov rođendan. Na sedmom nebu od sreće, gotovo da nisam verovala rođenim ušima -  ispričala je Sonja pa se prisetila svog prvog pravog poljupca.

- Nas dvoje smo imali neke zajedničke prijatelje, a oni su predložili da mu napravimo rođendansku tortu. Nisam u to vreme bila vična u kuvanju pa sam zamolila mamu da je napravi. Naravno, kada sam se sa prijateljima pojavila na slavlju, svima sam rekla da je torta mojih ruku delo. Slavljenik je bio oduševljen, a meni su od ljubavne treme počela da klecaju kolena, pa sam se sva ušeprtljila! Tokom večeri, ipak sam uspela malo da se raskravim i da se uklopim u veliko, veselo društvo. Pričali smo, šalili se, đuskali, no bilo je više nego očigledno šta se između slavljenika i mene dešava. Gotovo da se nije odvajao od mene, a u toku jednog sentiša, prvi put me je poljubio. Tako smo počeli da se zabavljamo, ali to je išlo traljavo. Nismo izlazili baš svaki dan. Dešavalo se da dva-tri meseca non-stop budemo zajedno, a onda se isto toliko dugo čak ni telefonom ne čujemo. U jednoj od tih pauza našeg zabavljanja, sa grupom sam imala koncert u Banji Koviljači. Dok sam u hotelskoj sobi, uz kafu, devojci jednog od muzičara pričala o toj svojoj ljubavi, neko je pokucao na vrata. "Slobodno"!, viknula sam i šokirala se kada se on pojavio! Složio mi je neku priču kako me je zvao i da su moji roditelji rekli gde sam otputovala, a eto, on kao slučajno prolazi baš tim putem... Ipak, te večeri smo se "svaka, vaška obaška" vratili u Beograd, da bi smo već posle nekoliko dana nastavili da se zabavljamo. I opet raskinuli. Pa se pomirili. Pa ponovo prekinuli...

Pročitajte: Za samo dva dana ceo svet će je gledati: Ćerka Željka Mitrovića oduševila, Sandra na samom vrhu (foto)

nportal.rs

 

Prvi dečko Sonje Mitrović Hani nije bio iskren, a ta igra i nju je u nekom momentu ponela te je i sama kovala laži koje će mu servirati.

- Godinu dana se nismo čuli, ni videli. Nisam to ni želela jer sam shvatila da me ta veza "na parče" samo iscrpljuje. Čvrsto sam rešila definitivno da raskrstim sa tom ljubavlju i da prebolim anđeoski lepog snimatelja, ali jednoga dana smo se, iznenada sreli na ulici. Slagala sam ga da imam novog dečka, a on mi je "vratio loptu" i rekao da i on ima novo devojku. Ali, bez obzira na sve, nas dvoje smo nastavili da se zabavljamo, i iz nekog infantilnog straha od iskrenog razgovora o emocijama - da se lažemo. On je i dalje imao "drugu devojku", ja "novog dečka", ali uporno smo ostajali zajedno, zapetljavajući se u laži  kao u lavirint. To se završilo njegovim odlaskom u inostranstvo. Danas, posle mnogo godina, šalje mi pozdrave preko prijatelja.  U međuvremenu, srela sam svoju prvu pravu, snažnu, obostranu ljubav. Bio je to Željko. Iz braka sa njim imam dvoje predivne dece, Sandru i Sašu - ispričala je Sonja bez dlake na jeziku, što je za to vreme bio pravi medijski bum.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading