Celebrity News

Ponosna baka prvi put sa Krstanom u javnosti: Pogledajte fotografije sa krštenja Cecinog mlađeg unuka, Bogdanin stajling šokirao sve

Krštenje Krstana Ražnatovića održano je bez medijske pompe

Ponosna baka prvi put sa Krstanom u javnosti: Pogledajte fotografije sa krštenja Cecinog mlađeg unuka, Bogdanin stajling šokirao sve

Ata Images

Snajka Cece Ražnatović i Veljkova supruga Bogdana, porodila se u aprilu ove godine i na svet donela zdravog dečaka koji je odmah osvojio srca svih članova porodice, a sada je došao red da se održi krštenje Krstana Ražnatovića kako to tradicija i nalaže.

Pročitajte: Pogledajte šta se dešava u mojoj kući! Bogdanino PRVO OGLAŠAVANJE posle porođaja slomilo SVIMA SRCE: VIŠE NIŠTA NIJE KAO PRE (FOTO)

printscreen

 

Budući da su Ražnatovići poznati kao veliki vernici koji poštuju sve praznike, na ovaj sveti čin, krštenje Krstana Ražnatovića oni nisu želeli predugo da čekaju, pa su intimnu ceremoniju upriličili pre nekoliko dana, na Spasovdan.

Pročitajte: KRAJ! Bogdana se tek porodila, Veljko šokirao porodicu odlukom: U tu kuću se VIŠE NE VRAĆAM!

printscreen

 

printscreen

 

Krstan je kršten u kripti Svetog kneza Lazara, a sam čin je obavio vladika Stefan, inače duhovnik porodice Ražnatović, a nakon toga, sa kumovima i prijateljima članovi porodice uputili su se u jedan prestonički restoran na ručak.

Pročitajte: Fotografije koje ćete pogledati više puta! ŠOKANTNO je kako lice Bogdane Ražnatović izgleda BEZ ŠMINKE, istina je pred vama (FOTO)

printscreen

 

printscreen

 

Ražnatovići su želeli da sve bude daleko od očiju javnosti i velike medijske pompe, u najužem krugu porodice, međutim ekipa "Blic televizije" bila je na licu mesta i zabeležila kadrove koji će biti prikazani u najnovijoj epizodi dokumentarno-igranog programa „Ceca show“ i to je bila prilika da po prvi put ugledamo najmlađeg člana porodice koji je presladak poput svog starijeg brata Željka.

printscreen

 

Za ovaj dan svi članovi porodice obukli su bele toalete, Ceca je odenula košulju i pantalone, njena sestra Lidija odlučila se za haljinu, dok je ponosna mama Bogdana zablistala u laganoj letnjoj haljini i pokazala svoju vitku figuru.

Pročitajte: Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić obučene identično - Veliki MODNI OKRŠAJ sestara, kojoj bolje stoji ovaj komad u kome ih inače NE VIĐAMO

printscreen

 

Komentari (0)

Loading