Celebrity News

Sin Veljka Ražnatovića zbog jednog snimka postao zvezda na Instagramu: Da li se neko pita kako je Bogdani dok OVO GLEDA (FOTO)

Sin Veljka Ražnatovića, mali Željko prava je zvezda društvenih mreža

Sin Veljka Ražnatovića zbog jednog snimka postao zvezda na Instagramu: Da li se neko pita kako je Bogdani dok OVO GLEDA (FOTO)

Privatna Arhiva

Sin Veljka Ražnatovića želi da bude kao tata.

Za razliku od Cecine ćerke Anastasije koja je za životni put odabrala muziku, Veljko Ražnatović sebe je pronašao u sportu, tačnije boksu gde beleži ozbiljne rezultate i sve je uspešniji u tome.

Veliku podršku on ima od svih članova porodice koji prate njegove mečeve kad god im to obaveze dozvoljavaju, a najveći izvor dobre energije i snage za nove izazove on pronalazi u svojim naslednicima preslatkom Željku i malenom Krstanu koji je na svet došao pre nekoliko meseci.

 

Creative Couple Media

 

 

Stariji i mlađi sin Veljka Ražnatovića i Bogdane centar su sveta svojih roditelja koji svaki trenutak sa njima kvalitetno provode, a roditelji ne kriju da im je najbitnije da ih izvedu na pravi put i usade im prave porodične vrednosti.

Pročitajte: Ipak je to Veljkov sin - Mali Željko Ražnatović ima prvu simpatiju, ova fotografija će raznežiti i one sa najtvrđim srcem

Sport je jedna od stavki koja i te kako pozitivno utiče na najmlađe, pa se Veljko i Bogdana koja se uspešno uspešno bavila košarkom, trude da im ljubav prema istom usade od malih nogu, a da u tome uspevaju svedoči najnoviji snimak koji je osvanuo na društvenim mrežama.

 

Instagram

 

 

Naime, ponosni tata podelio je delić prave porodične idile u Titelu gde su mladi Ražnatovići svili svoje gnezdo, a glavna zvezda njegovog "Instagrama" jeste stariji sin Veljka Ražnatovića, koji će po svemu sudeći krenuti očevim stopama.

 

Instagram

 

 

Po ugledu na svog najvećeg uzora, tatu, maleni Željko udarao je dečiju spravu za boksovanje, a Veljko nije odoleo da to podeli sa pratiocima pokazujući kako ga bodri i podržava.

 

Instagram

 

 

Neodoljivi Željko odmah je osvojio srca Veljkovih pratioca koji su se složili da mu se smeši blistava sportska karijera, ako jednog dana odluči da krene ovim putem.

Jedino što se ovo sigurno neće dopasti Bogdani, kojoj je sigurno više nego dovoljno što mora da gleda kako joj se suprug bije u ringu. 

Komentari (0)

Loading