Celebrity News

Željko i Milica Mitrović se POSKIDALI U KUPAĆE: Svi zumiraju ove fotografije iz Sen Tropea, vlasnik Pinka šokirao izgledom (FOTO)

Željko i Milica Mitrović ovako se provode na Azurnoj obali

Željko i Milica Mitrović se POSKIDALI U KUPAĆE: Svi zumiraju ove fotografije iz Sen Tropea, vlasnik Pinka šokirao izgledom (FOTO)

Luka Šarac

Željko i Milica Mitrović odmor provode u Sen Tropeu, a kako smo imali prilike da saznamo putem društvenih mreža, poznatom paru društvo prave ćerke AndreaKristina sa jačim polovinama Šonom Parnetom i mladim ukrajinskim milijarderom Ilijom.

 

Instagram

 

 

Prava porodična idila može se uočiti putem snimaka i fotografija koje dele na Instagramu, te se tako vesela ekipa sinoć ludo provodila u jednom tamnošnjem klubu, a zvezda večeri bio je vlasnik "Pink" imperije koji je celo veče neumorno đuskao.

 

Instagram

 

 

Posle provoda, naravno, sledi relaksacija, pa se Željko i Milica Mitrović od ranog jutra opuštaju na suncem okupanoj plaži odakle je i osvanuo jedan od najkomentarisanijih snimaka.

Pročitajte: Sve se trese zbog njih dvoje! Javnost šokirana - EVO KAKO se Milica i Željko Mitrović ponašaju kad ih niko ne gleda (FOTO)

Naime, Milica je svog supruga snimala dok u potpunosti uživa prepušten rukama stručnjaka za masažu, a istim je pokazala i kako Željko Mitrović izgleda u kupaćem kostimu.

 

 

- Saniraju se posledice teške noći - duhovita je bila velika šefica koja je ovim postom izazvala mnoštvo interesantnih komentara, a najviše je bilo onih na konto odnosa supružnika koji se i nakon toliko godina gotovo ne razdvajaju i deluju zaljubljeno kao prvog dana.

Da mesta nema ljubomori u njihovom odnosu, takođe otkriva upravo snimak koji je Milica ponosno objavila pokazujući da joj je muž odlično izgleda i da su godine u njegovom slučaju samo broj.

 

 

Komentari (0)

Loading