Celebrity News

Pričalo se da je zategnuto, ALI OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Brena stavila Priju i Borku na svoje mesto, na rođendanu Bobe Živojinovića (FOTO)

Rođendanska proslava Bobe Živojinovića otkriva mnogo toga

Pričalo se da je zategnuto, ALI OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Brena stavila Priju i Borku na svoje mesto, na rođendanu Bobe Živojinovića (FOTO)

Kako je svima već dobro poznata juče je upriličena rođendanska proslava Bobe Živojinovića u velikom stilu. Suprug Lepe Brene napunio je 60 godina, a porodica mu je na odmoru u Crnoj Gori priredila žurku za pamćenje.

Instagram

 

 

Želela je pevačica uz najbliže članove porodice da na veoma lep način obeleži ovaj bitan datum i učini ga nezaboravnim, te su se svi okupili u jednom luksuznom restoranu u Tivtu gde se do kasnu noć slavilo kako i dolikuje.

Pročitajte: Vreme je da saznate šta mi Brena radi, NEIZDRŽIVO JE! Prijovićka konačno otkrila šta se dešava u domu Živojinovića, NASTAO MUK

Tu je bila bogata trpeza, skupoceno piće uz koje su članovi porodice nazdravili za Bobin dug i osmehom ispunjen život, a nezaobilazna torta na tri sprata ispraćena je rođendanskom pesmicom.

Instagram

 

 

Najveseliji bili su Bobina lepša polovina i njihovi sinovi, kao i maleni unuk Aleksandar koji je zbog deke duže ostao budan, a posebnu pažnju privukla je snajka Aleksandra Prijović i njena majka Borka koje osmeh sa lica čitavo veče nisu skidale.

Instagram

 

 

Budući da su Aleksandra i njena mama imale počasno mesto, u prvom redu tik uz tortu, rođendanska proslava Bobe Živojinovića jasno je pokazala da oni neguju ogromno poštovanje i bliskost, kao i da čitav odmor protiče u veoma harmoničnoj atmosferi.

 

Komentari (0)

Loading