Celebrity News

Nema povratka kući: Ivan Bosiljčić se javno obratio supruzi Jeleni, ovu objavu svi komentarišu

Kriza u braku Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića najnovija je tema portala

Nema povratka kući: Ivan Bosiljčić se javno obratio supruzi Jeleni, ovu objavu svi komentarišu

Da je nastupila kriza u braku Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića svi su posumnjali kada je glumac odlučio da karijeru nastavi u Rusiji.

Godinama već Ivan ne doprinosi domaćoj kinematografiji, sreću je pronašao van granica naše zemlje, a verovalo se da će osim na njegov poslovni put to uticati i na njegov brak. 

Instagram

 

Krilatica "Daleko od očiju, daleko od srca" često je dodavana uz ime bračnih partnera prethodnih godina, na svu sreću ni do kakvih problema nije došlo, a sve iz razloga jer Ivan odluku o radu u inostranstvu nije doneo sam.

Pročitajte: Jelena Tomašević se skinula u kupaći, cela plaža se okrenula: Nikad je niste videli u ovakvom izdanju, svi je komentarišu (FOTO)

Jelena je u potpunosti podržala njegov profesionalni put, iako je znala da će dobar deo godine oni biti razdvojeni.

Miloš Nadaždin

 

Udaljenost bračnih partnera učvrstila je njihov odnos i vratila ih u period zabavljanja i trenutak kada su jedva čekali da se ponovo vide i jedno drugome ispričaju kako su potrošili dan.

Glumac i pevačica funkcionišu kao jedno, što opovrgava tezu po kojoj je kriza u braku Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića nastupila.

Pročitajte: Najveća podrška: Ivan Bosiljčić doveo ćerku da bodri mamu Jelenu na koncertu, Nina je izrasla u prelepu devojčicu (FOTO)

Skladni supružnici sa ćerkicom Ninom žive svoju bajku koju, čini se, nikakve zle veštice i vile ne mogu poremetiti.

Tročlana porodica ovih dana je u Crnog Gori.

Miloš Nadaždin

 

Jelena i Ivan tamo su otputovali poslovno, ona zbog koncerata, on zbog muzičko-poetske večeri "Naše veče" a po svoj prilici dole ostaju do daljnjeg.

Pročitajte: Bolest Jelene Tomašević sve je promenila: Dejan me je nosio do toaleta, telo mi je staro kao da imam 75 godina

Ivan je, naime, jednim postom na Instagramu najavio nova druženja s publikom.

- Ostajemo na moru. Vidimo se u Tivtu 3. avgusta - poručio je.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading