Moda

Jelena Tomašević se skinula u kupaći, cela plaža se okrenula: Nikad je niste videli u ovakvom izdanju, svi je komentarišu (FOTO)

Izgled Jelene Tomašević fascinantan je

Jelena Tomašević se skinula u kupaći, cela plaža se okrenula: Nikad je niste videli u ovakvom izdanju, svi je komentarišu (FOTO)

Ivica Nikolić

Budući da se bavi javnim poslom Jelena Tomašević oduvek je vodila računa o načinu odevanja. Izgled Jelene Tomašević stoga je, pored njenog pevanja, najčešće komentarisana stavka. 

Kritike na konto njenog odevanja uglavnom su do sada bile pozitivne.

Miloš Nadaždin

 

Pevačica rodom iz Negotina za dvadeset godina, koliko je na estradnom nebu, nikada nije dozvolila da se na javnom događaju pojavi u neuglednom izdanju. Naprotiv, trudila se da izgleda u skladu sa godinama i prilikom.

Pročitajte: Sandale Jelene Tomašević morate imati ovog leta: I dosadnu kombinaciju naprave savršenom, a tek da vidite kako stoje na nozi (FOTO)

Jelena je poznata po tome što vrlo vešto barata krojevima, koji joj pomažu da nedostatke prikrije a vrline istakne.

Miloš Nadaždin

 

Nikada kratke suknje, šorcevi, nikada neukusni dekoltei i potpetice, isključivo smerno i dostojanstveno.

Čak i tokom letnjih dana, kada je na odmoru, tačnije na plaži, Jelena voli preko ramena da prebaci lepršavi ogrtač, dok se kupaći kostim tek nazire.

Postoji tek jedna fotografija na kojoj je supruga Ivana Bosiljčića dozvolila da joj se vidi telo u kupaćem i baš ona dospela je do medija.

Pročitajte: Jelena Tomašević neutešna grca u suzama! Otišao je moj voljeni, sada je sa anđelima (FOTO)

Izgled Jelene Tomašević zbog te jedne slike opet je u fokusu javnosti.

 

Instagram

 

Bikini u crvenoj boji, koji je uklopila sa lakom za nokte i peškirom za plažu došao je do izražaja, donji deo doduše ostao je skriven ispod knjige.

Na osnovu ovog jednog uslikanog momenta mnogi su komentarisali da pop diva nema razloga za skrivanjem te da bi trebalo malo slobodnije da se oblači.

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading