Celebrity News

Trese se Dedinje: Ispod fotke Duška Tošića osvanuo komentar Jelenine koleginice koju je smatrala prijateljicom, evo šta je napisala (FOTO)

Fotografija Duška Tošića zapalila Instagram

Trese se Dedinje: Ispod fotke Duška Tošića osvanuo komentar Jelenine koleginice koju je smatrala prijateljicom, evo šta je napisala (FOTO)

Svaka fotografija Duška Tošića i objava koje inače veoma retko na svom "Instagramu" podeli, privlače veliku pažnju u javnosti i svi bi saznaju koji detalj više iz njegove privatnosti posebno na konto stanja u njegovom i Karleušinom još uvek zvaničnom braku.

Iako se na socijalnim platformama on ne oglašava često, izuzetke pravi kada su njegovi poslovni angažmani u pitanju ili pak sportske manifestacije koje posećuje, a u poslednje vreme imali smo prilike da se uverimo i da je veoma posvećen otac koji se trudi da vreme maksimalno provodi sa svojim ćerkama Atinom i Nikom, te ih često sa sobom povede na lepa putovanja.

Instagram

 

 

Jedna od njegovih poslednjih objava pokazala nam je da je mlađa mezimica pravila tati društvo dok su obilazili evropske metropole, a najnovija fotka iz Monaka na kojoj Duško pozira na jednom balkonu sa kojeg se pruža predivan pogled, malo je reći, napravila je pravi bum na "Instagramu".

Pročitajte: Luksuzno letovanje Nike Tošić - Karleušina ćerka sa ocem obilazi destinacije po Evropi, a samo da joj vidite stajlinge za Monako i Italiju

Perfektan stil nekadašnjeg fudbalera i ovog puta došao je do punog izražaja. Pretpostavljamo za neki važan poslovni sastanak on je odenuo bele pantalone i laganu, ali izuzetno elegantnu sivu košulju uz koju je poneo sako u istoj nijansi, dok je za obuću odabrao braon cipele koje su se savršeno uklopile u čitavu priču.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

 

Kako nisu česte prilike da fotografija Duška Tošića osvane na njegovom profilu, ova je brzinom svetlosti prikupila više od 20 000 lajkova i mnoštvo pohvalnih komentara od kojih je jedan svima zapao za oko.

Instagram

 

 

Budući da je dugogdišnja porodična prijateljica, ne treba da čudi što je folk diva Dragana Mirković izrazila oduševljenje te ostavila emotikon vatre, a njoj su se u pohvalama pridružile i mnoge javne ličnosti, Duškovi prijatelji i brojni fanovi.

 

Komentari (0)

Loading