Celebrity News

Malo posle Krstanovog rođenja: Veljko i Bogdana VIŠE NE RAZGOVARAJU, ovo je njegovo prvo oglašavanje o KRAHU BRAKA

Svađa Bogdane i Veljka Ražnatovića u fokusu je medija

Malo posle Krstanovog rođenja: Veljko i Bogdana VIŠE NE RAZGOVARAJU, ovo je njegovo prvo oglašavanje o KRAHU BRAKA

Koliko puta za tri godine braka se dogodila svađa Bogdane i Veljka Ražnatovića to niko sa sigurnošću ne može da tvrdi.

Mladi bračni par svoje turbulentne momente vešto skriva od javnosti, a čak ni članovima porodice ne dozvoljavaju da im se upliću u bračne probleme.

Pročitajte: Jasno je na koga liči: Baka Ceca objavila prvu sliku malog Krstana Ražnatovića (FOTO)

Sve sami rešavaju, a reklo bi se da veliku ulogu u njihovom odnosu igraju ljubav, razumevanje i kompromis, na šta su oboje pristali kada su se pred Bogom i ljudima zavetovali na večnu ljubav.

 

Instagram

 

Sve što razgovorom ne uspevaju da reše po svoj prilici rešavaju duhovitim dosetkama i šalama, a baš jednu je nedavno Veljko podelio sa pratiocima stavljajući tag sa Bogdaninim imenom u opisu.

On je, naime, podelio snimak bosanskog komičara koji na televiziji prepričava dogodovštine iz svog bračnog života: 

Pročitajte: Sin Veljka Ražnatovića zbog jednog snimka postao zvezda na Instagramu: Da li se neko pita kako je Bogdani dok OVO GLEDA (FOTO)

- Sa ženom ne govorim, ne znam hoću li ustati na vreme, te sam joj sinoć na papir napisao: "Ženo, probudi me sutra u šest sati, moram na televiziju" Ust'o ja jutros, pola devet. Doduše na stolu stoji papir, piše: "Ismete, šest sati je ustani, zakasnićeš!"- ispričao je u živom programu Ismet Horo, a po svoj prilici reklo bi se da se Veljko sa njim poistovetio.

 

Instagram

 

Od postavljanja Insta Storija svi se pitaju da li je razlog objave zaista svađa Bogdane i Veljka Ražnatovića ili je pak Cecin naslednik samo želeo da se sa svojom izabranicom našali.

Pročitajte: Zar uska bela haljina mesec dana posle porođaja? Bogdana Ražnatović šokirala izgledom, svi je gledaju i ne veruju FOTO

Šta god da je u pitanju veruje se da Bogdani i Veljku nimalo nije dosadno u braku.

 

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading