Celebrity News

Bivša saradnica Dragane Mirković razvezala jezik: Ovo je ISTINA o njoj, ovako se ponaša prema ljudima! Iznela i fotografije kao dokaz

Bivša saradnica Dragane Mirković iznela do sada nepoznate detalje

Bivša saradnica Dragane Mirković razvezala jezik: Ovo je ISTINA o njoj, ovako se ponaša prema ljudima! Iznela i fotografije kao dokaz

Boško Karanović

Bivša saradnica Dragane Mirković oglasila se putem društvenih mreža.

Dragana je nesumnjivo jedna od najvoljenijih pevačica na našim prostorima, kako među kolegama, tako među saradnicima sa kojima je poslovala tokom duge i blistave karijere, a mnogi od njih nikada nisu skrivali šta misle o njoj, koliko je vole i za šta su joj sve zahvalni.

Instagram

 

 

Poznata je kao žena velikog srca koja se nije libila da u pomoć pritekne kada god je to potrebno, a gotovo sve zvezde sa naše javne scene u superlativu i sa velikim poštovanjem o njoj govore.

Pročitajte: Život je igra sudbine - Ceca i Dragana Mirković zagrljene na istom mestu! Pogledajte zajedničku fotografiju koja je u sekundi obišla svet

Draganina brojna publika takođe posebnu vrstu obožavanja prema njoj gaji, budući da pevačica važi za skromnu i smernu damu koja čvrsto stoji na zemlji uprkos velikoj slavi koju je stekla.

Luka Šarac

 

 

Da li je sve to zaista tako otkrila je bivša saradnica Dragane Mirković koja je imala priliku da se sa ovom velikom zvezdom susretne, ali i upozna je u nekom drugom svetlu, van kamera i reflektora.

- Mnoge javne ličnostima imala sam prilike da upoznam i da sa njima sarađujem i mogu da kažem da nije zlato sve što sija - započela je svoje izlaganje ova dama i dodala:

- Samo četiri osobe sa naše estradne scene, bili to glumci, pevači, voditelji, reditelji i drugi poznati, su zaista vrlo pristupačni i srdačni prema ljudima koji ih slušaju, njihovoj publici.

printscreen

 

 

- Na prvom mestu je Dragana Mirković koju sam upoznala 2014. godine na Rts - u kada smo radile neki projekat. Žena je toliko ljubazna i divna, zaista za nju imam samo reči hvale - istakla je bivša saradnica Dragane Mirković na popularnoj Tik-Tok platformi i svima stavila do znanja da popularna pevačica zaista jeste baš onakva kako se u javnosti i predstavlja, te ne čudi što je u tolikoj meri obožavana. 

Komentari (0)

Loading