Celebrity News

Prvi muž Dragane Mirković razvezao jezik: Vreme je da kažem šta imam o njoj i našem braku! Pogledajte njihovu jedinu zajedničku fotografiju

Prvi muž Dragane Mirković bio je poznati estradni menadžer i političar

Prvi muž Dragane Mirković razvezao jezik: Vreme je da kažem šta imam o njoj i našem braku! Pogledajte njihovu jedinu zajedničku fotografiju

Ata Images

Dve i po decenije Dragana Mirković u braku je sa biznismenom iz Austrije Tonijem Bjelićem. Malo ko, međutim, zna da je pre milionera ona već bila jedNom udata. Prvi muž Dragane Mirković je menadžer i političar Zoran Bašanović, sa kojim je pre venčanja bila dugo u vezi.

Devedesetih godina dosta se spekulisalo na tu temu, ali kako nije bilo dokaza da su ikada pevačica i njen izabranik stali na ludi kamen, mediji su prestali o tome da pišu.

Pročitajte: Ovo mogu samo Dragana i Toni: Ćerka Manuela proslavila rođendan kao princeza, nisu štedeli i to se BAŠ VIDI

Par godina kasnije pevačica se povukla sa estradne scene, nestala je Srbije i iz Bašanovićevog života.

 

Instagram

 

Ubrzo se doznalo da se udala za Tonija, a nije prošlo mnogo vremena kada se ostvarila u ulozi majke, rodivši sina Marka, a potom i ćerku Manuelu.

Pročitajte: Obeležava se i na bečkom dvoru: Zavirite na slavsku trpezu Dragane Mirković, ovakvo posuđe i dekoraciju nikad niste videli (FOTO)

Pored Tonija je imala divan život, na Bašanovića je potpuno zaboravila iako je jedno vreme bio važan deo njene karijere ali i života, ipak čini se da on nju iz svog srca dugo nakon prekida nije uspeo da iščupa.

 

Ata Images

 

Za medije pre 13 godina prisetio se prvi muž Dragane Mirković romanse sa njom, kada je potvrdio i da se venčanje među njima zaista dogodilo.

 

Pročitajte: Ovo je jedina fotografija Dragane Mirković u kupaćem posle 35 godina na estradi, a tek da vidite model - stvoren za žene u pedesetim FOTO

- Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička venčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gde ljudi sklapaju brak iz zezanja. Tako smo se Dragana i ja venčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to venčanje nije nigde zavedeno i ne važi. Ako je to bilo to neko tajno venčanje o kojem se pričalo, sad više nije - rekao je Bašanović.

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading