Celebrity News

Otkrivamo: Bivši ministar Zoran Đorđević na korak do venčanja sa prelepom Marinom (FOTO)

Bivši ministar Zoran Đorđević staje na ludi kamen

Otkrivamo: Bivši ministar Zoran Đorđević na korak do venčanja sa prelepom Marinom (FOTO)

Bivši ministar Zoran Đorđević uživa u ljubavi.

Retki su političari koji nam privuku pažnju, ali izuzetak je ovog puta Zoran Đorđević, bivši ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i aktuelni direktor Pošta Srbije.

Ne samo svojim specifičnim osećajem za muški stil, što ga već odvaja od većine njegovih kolega koji i dalje ne razumeju koliko je važno da javni funkcioneri odaju utisak osobe koja vodi računa o tome kako će se prezentovati javnosti, već i zbog svoje ljubavne veze s Marinom Nikodijević, uposlenicom Ministarstva spoljnih poslova, s kojom već duže vremena uživa u odnosu prepunom nežnosti i međusobnog poštovanja.

Instagram

 

 

Uprkos tome što Đorđević na svojim nalozima na društvenim mrežama ne objavljuje privatne fotografije (izuzetak su trenuci koje provodi sa svojom decom) i drži fokus isključivo na odgovornom poslu koji obavlja, kod Marine je nešto drugačiji slučaj pa smo mogli nakratko da zavirimo u privatni svet bivšeg ministra i njegove izabranice. 

Instagram

 

 

Naime, oni svoju ljubav uopšte ne kriju i u javnosti se često pojavljuju ruku pod ruku, što naizlazi na oduševljenje njenih pratilaca. U pitanju su obično kulturni i sportski događaji na kojima zajedno uživaju kada im komplikovani rasporedi dozvole. 

Instagram

 

 

U razgovoru s prijateljima direktora Pošta Srbije, saznali smo i šta je to kod Marine što je izdvaja iz mora devojaka i što je osvojilo Đorđevića: 

- Marina se razlikuje od većine devojaka svoje generacije jer joj je prioritet u životu oduvek bilo obrazovanje i rad na sebi. Samostalna je i nezavisna, govori nekoliko stranih jezika i nije joj cilj samo da se uda kako bi sebi obezbedila nekakav lagodan život ili nešto tome slično. Vredan je radnik, jedne nedelje je u Ženevi, druge u Beču, treće u Beogradu i posvećena je tome da se u budućnosti ostvari kao vrhunski diplomata. Upravo njen intelekt i marljivost privukli su Zorana koji se oduvek divio takvim ženama - kaže naš sagovornik i dodaje da je vrlo izvesno da ćemo uskoro čuti i vesti o venčanju

Instagram

 

 

- Sumnjam da će oni o tome govoriti javno ili da ćemo uopšte videti fotografije sa svadbe, ali o venčanju uveliko razgovaraju. Pošto je ona zbog svog posla često van Srbije, a Zoranov radni dan traje i do dvanaest sati, ostalo je samo da usaglase obaveze jer to nije nimalo lako, ali što se tiče sumnje da li su jedno za drugo, tome definitivno nema mesta. 

Osim što uživa u ovoj romansi, bivši ministar Zoran Đorđević je posvećen otac, a u periodu kada je bio na funkciji, jednom prilikom govorio je o svom sinu, na kog je neizmerno ponosan: 

Instagram

 

 

- Moj sin naporno trenira, on je veslač i sebe je dao sportu i ja sam prezadovoljan time. Ako bih mogao da dam savet budućim roditeljima ili roditeljima čija su deca još mala, da daju decu na sport, jer je to najbolji način da odrastaju, da se obrazuju i da budu ljudi.

- On je posvećen sportu potpuno, dok je išao u srednju školu ustajao je u 4.20 i išao na trening, zatim u školu, vraćao se, odspavao i onda opet na trening. Posvetio se tome i to je pratilo njegov zdrav život i odnos prema društvu, drugovima, ali i prema nama roditeljima. Moja ćerka i moj sin su moja najuspešnija dela.Inače, Đorđevićeva ćerka Mia izuzetno je vezana za oca, kao i on za nju, istakla se kao izvanredan student na Univerzitetu "Cattolica" u Milanu, gde je upravo u roku očistila sve ispite na drugoj godini studija, dok sin završava Ekonomski fakultet u Beogradu.

 

Komentari (0)

Loading