Celebrity News

Mali Matija Amidžić jasno izneo svoj stav i POSLAO PORUKU: Evo šta misli o ocu Ognjenu nakon što je našao novu devojku (FOTO)

Sin Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske već je veliki dečak

Mali Matija Amidžić jasno izneo svoj stav i POSLAO PORUKU: Evo šta misli o ocu Ognjenu nakon što je našao novu devojku (FOTO)

Mirko Tabašević

Iako su sredinom prošle godine voditelj i manekenka odlučili da na svoj deset godina dug brak stave tačku, sin Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske spona je koja nereskidivo povezuje poznati par. Upravo zbog malog Matije, bivši supružnici ostali su, kako tvrde, u prijateljskim odnosima trudeći se da nesuglasice u njihovom odnosu ne utiču na njegovo bezbrižno detinjstvo i odrastanje koje je oboma prioritet.

Kada je nedavno u javnosti odjeknula vest da je voditelj našao srodnu dušu, te da je uplovio u vezu sa koleginicom Minom Naumović, mnogi su sebi dali za pravo da komentarišu kako će celokupnu situaciju prihvatiti sin Ognjena Amidžića i da li će ocu zameriti što je tako brzo našao zamenu mami za koju je veoma vezan, međutim da je sve u savršenom redu, te da je Matija prvenstveno jedan zreo dečak koji odlično razumeme roditelje i njihove potrebe da iako nisu zajedno život nastave uobičajenim tokom, uverili smo se i ovog puta.

Pročitajte: Beli kamin, luksuz sa ukusom - Zavirite u dom Ognjena Amidžića iz kog se Danijela iselila, a u kom se sad baškari nova devojka Mina (FOTO)

Instagram

 
 

Najnovija Amidžićeva objava jasno pokazuje koliko je on zapravo posvećen otac koji i pored brojnih obaveza očinske dužnosti ne zapostavlja, ali i da i te kako uživa u svakom trenutku provedenim sa svojim naslednikom.

Iako je nakon kraha braka roditelja nastavio da živi sa Danijelom, sin Ognjena Amidžića ima svu ljubav i pažnju oba roditelja koji zajedničkim snagama učestvuju u vaspitavanju i usmeravanju sina, a isto tako se i svojski trude da ga od medija i raznih spekulacija koliko god je moguće zaštite. Ognjenova nova devojka Mina je tema svih tabloida već sedam dana, ali Matija o tome verovatno još uvek ne zna ništa. 

Komentari (0)

Loading