Celebrity News

Brakovi pucaju i nije kraj sveta: Zamenila je Vojina našim POZNATIM POLITIČAROM, fotografije su konačno pred vama

Bivša supruga Vojina Ćetkovića pored njega je pronašla utehu

Brakovi pucaju i nije kraj sveta: Zamenila je Vojina našim POZNATIM POLITIČAROM, fotografije su konačno pred vama

Boško Karanović

Budući da je bila u braku sa jednim od naših najpopularnijih i najvoljenijih glumaca, bivša supruga Vojina Ćetkovića, Nataša Milovanović široj javnosti poznata i kao voditeljka Trećeg kanala koja se nakon gašenja te televizije povukla iz medija, iako već dugi niz godina ne živi u Srbiji, interesantna je medijima.

Pročitajte: Došla je u Beograd i nisu izdržali - Fotografije tajnog susreta sa bivšom suprugom Vojina Ćetkovića slomiće Slobodu

I pored toga što tadašnji partneri, glumac i voditeljka nisu želeli da izlažu svoju ljubav znatiželjnoj javnosti, vest o njihovom venčanju 2001. godine odjeknula je kao bomba u medijima, međutim ova ljubavna priča neslavno se završila i svako je krenuo na svoju stranu. 

 

Story printscreen

 

Bivša supruga Vojina Ćetkovića odselila se u grad svetlosti, Pariz gde je otpočela potpuno drugačiji život, međutim svaki nejn dolazak u Srbiju medijski je ispraćen, a o njenom emotivnom životu ne prestaje da se spekuliše.

 

Instagram

 

Kako su mediji preneli, Nataša je utehu nakon razvoda pronašla kraj uglednog političara, te se navodi kako je jedno vreme bila u vezi sa Goranom Pitićem, ekonomistom i bivšim ministrom u Vladi Srbije koji se može pohvaliti veoma interesantnom i neobičnom životnom pričom.

 

NewsMax Adria printscreen

 

 

Navodni Natašin izabranik rođen je 1961. godine u Velesu, gde je njegov otac dobio posao, a odrastao u Zadru. Tamo je napravio i prve košarkaške korake, a po dolasku u Beograd zainteresovao se za pevanje. Sa grupom "Dukat" nastupao je u Skadarliji kao postdiplomac, da bi kasnije postao član prve postave grupe "Legende", koja se tada zvala "Čarolije".

Pročitajte: Vojin Ćetković uhvaćen sa bivšom ženom! Gleda je nežno i smeška se kao prvog dana, pogledajte fotografiju

- Nezaboravan nastup imao sam 1985. u Nici, u operi „Akropolis“ gde sam pevao u horu opere „Samson i Dalila“, koji je pratio Plasida Dominga. Pevao sam i prvi tenor u operi „Erodijada” u Oranžu, pred deset hiljada ljudi. Sve mi se to dopalo pa sam krenuo i na časove solo pevanja.

- Godinu dana pevao sam i u Pozorištu na Terazijama. Bilo me je i na „Mesamu 87“, bio sam prateći vokal Radisavu Rodiću Rokiju koji je osvojio prvo mesto - ispričao je Goran u jednom prilikom i priznao da ga fatane ljubavi nisu zaobišle.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Pitic (@piticgoran)

 

- U mom životu bilo je fatalnih momačkih ljubavi, bolnih, čudesnih, razarajućih, što neko za mene nikad ne bi rekao, jer me gledaju kao racionalnu osobu. Emocije su čudo.

- Nekad se čini da se ceo svet ruši kad gubimo ljubav, a onda shvatimo da život ipak ide dalje. Mislim da je ponekad dobro ne kontrolisati emocije, pustiti ih da izađu, da traju, jer je to - zdravo.

 

Komentari (0)

Loading