Celebrity News

Sin Novaka Đokovića naljutio dedu Srđana: Dijana otkriva kakav problem Srđan ima sa Stefanom i šta im se desilo u kući

Sin Novaka Đokovića ima jasan stav od kog ne odstupa

Sin Novaka Đokovića naljutio dedu Srđana: Dijana otkriva kakav problem Srđan ima sa Stefanom i šta im se desilo u kući

Porodična ljubav prema sportskim timovima često spaja, ali ponekad može i da izazove navijačke „sukobe“, a upravo to je slučaj u porodici Đoković. Sin Novaka Đokovića postao je „krivac“ za simpatično peckanje unutar porodice, budući da se njegova navijačka strast usmerila ka suprotnom klubu od očeve.

 

Julian Finney/Getty Images

 

 

Naime, poznato je da je Nole veliki navijač Crvene zvezde, što je nasledio od oca Srđana, međutim mali Stefan, nije krenuo tatinim i dedinim putem, on voli Partizan. 

Ovaj mališan nije mogao da odoli crno-belom šarmu,što je slavni tata dobro prihvatio, pa sina često vodi da gleda mečeve Partizana.

 

Ata Images

 

 

Njegova iskrena naklonost ka ovom klubu nije mogla da prođe neprimećeno, a to se ne dopada svim članovima porodice, prvenstveno dedi Srđanu Đokoviću.

Noletova mama Dijana Đoković pričala je na tu temu u dokumentarcu "Novak– Neispričane priče" i iznela neke interesantne detalje:

Pročitajte: Sin Novaka Đokovića definitivno će biti zvezda - Vidite šta mali Stefan radi u Londonu dok traje Vimbldon, snimci u sekundi obišli svet

- Što kaže Novak: ‘Ja navijam za Partizan kada ne igra jedino protiv Zvezde.’ Ipak je to naš tim. I naravno da će da navija za Partizan kad igra protiv nekih drugih timova, Reala ili Barselone ili već koga. A Stefan je sjajan, ali stvarno sjajan dečko - kaže ponosna baka i dodaje:

 

Profimedia

 

 

- Gledam ga kako izrasta u jednog pametnog i mnogo lepog dečaka. Voli tenis pre svega, a sada je zavoleo i Partizan, ne znam kako. To mu deda nikako ne može oprostiti. Voli Partizan. Počeo je da navija za Partizan jer mu se sviđa atmosfera. Stefan je mnogo drag dečak, stvarno - otkrila je Dijana Đoković.

 

Komentari (1)

Loading
Boki

17:38 06.08.2023

Pa sta ako navija i voli Partizan i ja ga volim i navijam za njega bitan je zdrav rivalitet a ne ovo u sta je sada izaslo u mrznju i bolest Stefo samo navijaj i voli u granicama normale a posto si jako pametan djecak to se vidi znam da tezis ka normalnom i zdravom rivalitetu veliki pozz