Celebrity News

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić se poskidali na jahti: Pogledajte kako par izgleda na moru kad ih niko ne gleda (FOTO)

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić prepustili se uživanju

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić se poskidali na jahti: Pogledajte kako par izgleda na moru kad ih niko ne gleda (FOTO)

Miloš Nadaždin

Kako je zbog brojnih obaveza gotovo svaki dan glumačko-pevačkog para ispunjen, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić najviše uživaju u vremenu koje provode zajedno.

Svaki slobodan trenutak oni se trude da na najbolji način iskoriste i vreme kvalitetno utroše, a ovog puta oni su sebi dali oduška i otputovali zajedno na odmor.

 

Miloš Nadaždin

 

 

Kao i svaki skladan bračni par, pevačica i glumac nisu odoleli da se ne prepuste morskim avanturama, a izbor je ovog puta pao na Crnogorsko primorje odakle su zagrljeni putem društvenih mreža pratiocima poslali pozdrave.

Pročitajte: Nina Bosiljčić sa mamom i tatom uslikana u manastiru Ostrog - Postala je prava devojka, sve više liči na Jelenu (FOTO)

Tačnije, to je uradila Jelena, koja inače svoju privatnost ne eksponira preterano, međutim sve čari leta i uživanja na jahti sa svojim voljenim, navele su je na potez koji je na "Instagramu" naišao na salvu predivnih reakcija.

 

Instagram

 

 

Da su se maksimalno prepustili uživanju govori selfi na kojem zadovoljno poziraju, a osim što su na konto mladalačkog i veoma modernog izgleda Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić prikupili brojne komplimente ponovo je u fokus stavljen i njihov brak na kojem im mnogi mogu samo pozavideti.

Pročitajte: Da li je moguće da ovde letuju Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić? Isplivale fotografije smeštaja slavnog para, sad nam je sve jasno

 

Skladnost koja supružnike krasi, kao i energija i velika zaljubljenost koja je vidna i putem ove fotografije, nikoga ne ostavlja ravnodušnim, te su roditelji preslatke devojčice Nine još jednom pokazali zbog čega su primer koji treba slediti.

 

 

Komentari (0)

Loading