Celebrity News

Da li je moguće da ovde letuju Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić? Isplivale fotografije smeštaja slavnog para, sad nam je sve jasno

Odmor Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića počeo je pre par dana

Da li je moguće da ovde letuju Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić? Isplivale fotografije smeštaja slavnog para, sad nam je sve jasno

Da je odmor Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića zvanično počeo javnost je obaveštena putem Instagrama pop zvezde, koja je sa svojim pratiocima podelila nestvarne prizore.

Jelene je napravila fotografije kao sa razglednice pa se njima pohvalila na društvenim mrežama, a budući da je dodala i lokaciju, u samom vrhu, svi su odmah bez mnogo polemike mogli videti da je reč o severu Evrope.

Pročitajte: TRUDNA Jelena Tomašević, Ivan blista od sreće! Pogledajte kako joj stoji stomačić i kako ga ponosni budući tata nežno mazi! (FOTO)

Naime, odmor Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića ove godine dosta se razlikuje od prethodnih.

Bračni par umesto u još toplije krajeve, zaputio se u hladnije i to u Norvešku.

Instagram

 

Oni su tamo otputovali delimično jer je u toku Svetski muzički festival koji nisu želeli da propuste, ali su usput iskoristili priliku da uživaju u bajkovitoj lepoti grada Forde.

Pročitajte: Navalio kao blesav: Ovo je POZNATA žena kojom je Ivan Bosiljčić zamenio Jelenu Tomašević, pogledajte prvu sliku vrelog zagrljaja

 

Planinski predeli potpuno su opčinili zvezdu pop muzike te je slikala sve što je pred sobom videla, što joj se ne može zameriti jer ovim prirodnim lepotama gotovo niko nije u stanju da odoli.

 

Instagram

 

 

Pretpostavlja se da će glumac i pevačica najviše nedelju, dve provesti tamo a da će ipak zbog ćerke Nine oni do kraja leta otputovati i na Sredozemlje, najverovatnije u Grčku.

 

Instagram

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading