Celebrity News

Jovana i Željko Joksimović se poskidali na jahti u Crnoj Gori: Ovako izgledaju kad misle da ih baš niko ne vidi (FOTO)

Autor: | 03/08/2023

Jovana i Željko Joksimović uživaju u društvu prijatelja

Jovana i Željko Joksimović se poskidali na jahti u Crnoj Gori: Ovako izgledaju kad misle da ih baš niko ne vidi (FOTO)

Instagram

Iako imaju mogućnosti za skupe i najluksuznije destinacije, Jovana i Željko Joksimović spakovali su kofere i uputili se u susednu Crnu Goru gde se relaksiraju od napornih obaveza, ali i pune baterije za predstojeće.

Instagram

 

 

Supružnici su uspeli da pronađu malo vremena za sebe, te uživaju u predivnom morskom ambijentu, obilaze tamnošnje restorane, opuštaju se na plaži i u potpunosti uživaju posvećeni jedno drugom.

Pročitajte: Jovana i Željko Joksimović golišavi u kupaćem na privatnoj plaži - Pogledajte samo kako ona izgleda i šta radi kad misli da nema kamera

Ipak, oni ne zapostavljaju ni dugogodišnje prijatelje koji su se takođe okupili na primorju, a tome svedoči fotka koja je osvanula na "Instagramu" i koja je privukla izuzetnu pažnju. 

Jovana i Željko Joksimović jedan su od parova koji obožavaju druženja posebno u ovako opuštenoj atmosferi, te su se sa prijateljima koji se mogu se svrstati u samu elitu uputili na jednu uzbudljivu vožnju gliserom.

 

 

Dovoljno mesta je bilo da se na istom nađu fudbalska legenda Dragan Stojković Piksi i njegova supruga Snežana koja je inače Jovanina bliska prijateljica, a tu su bili i Ivana Mišković i Goran Karić, kao i Branka Nevistić sa suprugom.

Vesela družina malo je reći, baš zna da uživa i da se opusti, a fotka koju je Ivana Mišković podelila putem društvenih mreža pobrala je mnoštvo lepih komentara na konto predivno organizovanog i jednog od njihovih najlepših letovanja.

Komentari (2)

Loading
lala

05:00 04.08.2023

Nemoj slucajno da nisu na jahti i nemoj slucajno da se ne pokazu u njoj 🤣