Celebrity News

Supruga Gorana Vesića objavila fotografiju u kupaćem: Odavno nismo videli ženu političara u ovakvom izdanju

Supruga Gorana Vesića veoma je atraktivna

Supruga Gorana Vesića objavila fotografiju u kupaćem: Odavno nismo videli ženu političara u ovakvom izdanju

Supruga Gorana Vesića, Vanja, jedna je od najlepših žena političara u našoj zemlji, ali i regionu. Osim što je lepotica, može se pohvaliti i time da je izuzetno vredna. Vanja je direktorka marketinga Fudbalskog saveza Srbije, ima i pamet i moćnu radnu etiku, kao i sve atribute koje je čine apsolutno nezaustavljivom.

Pročitajte: Supruga Gorana Vesića u bikiniju je sve što treba da vidite - Političaru svi zavide jer mu je žena OVAKAV AVION (FOTO)

Ali, čak i ona mora malo da uspori i da se odmori od rada punom parom. Tako je gospođa Vesić otišla na dobro zasluženo letovanje, i kao svaka osoba koja poseti mediteranske destinacije, počastila nas je fotografijama dok uživa u slobodnom vremenu.

 

Instagram

 

 

Naravno, kao i uvek, Vanja je pokazala da i na moru ima neprikosnoven modni stil - uparila je zanimljive haljine na froncle i duge suknje sa krupnim šljokicama sa kaubojskim čizmama, nosi šešire i uvek ima zanimljivu torbicu sa sobom.

 

Instagram

 

 

Ali jedna objava posebno je privukla pažnju, a to je ona uslikana u bašti kafića. Neonsko plavi top, smeđa suknja, marama animal printa, šešir i blaženi osmeh - supruga Gorana Vesića zaista neguje mladalački i svež stil.

 

Instagram

 

 

Međutim, jedno niko nije očekivao, a Vanja se nije ni potrudila da sakrije ovaj detalj - a to je tetovaža na podlaktici. Iako tetovaže odavno nisu tabu i nose ih ljudi svih profesija, iznenadili smo se kad smo videli “mastilo” koje viri ispod marame na ruci ove direktorke marketinga. Doduše, ne možemo da tvrdimo da joj ne stoji odlično.

 

Instagram

 

 

Goran i Vanja su zajedno više od decenije, a ministar je jednom prilikom ispričao kako su tekli njihovi prvi dani upoznavanja. Sreli su se na jednom seminaru i razmenili kontakte. Potom je Vesić osmislio kako da najbolje šarmira ovu lepu i pametnu ženu - kupio je dve karte za pozorište, i za prvi sastanak su gledali izvođenje predstave “Hamlet”. Ostalo je istorija.

 

Komentari (0)

Loading